Everton utlignet i Fergie-time på Old Trafford

Manchester United misbrukte muligheten til å komme opp på samme poengsum som Manchester City.

6. feb 2021 kl 23.01Einar Kvande

Manchester United ledet komfortabelt 2-0 over Everton til pause, men to kjappe scoringer av de blå tidlig i andre omgang førte til ny spenning i kampen. 

Men da Evertons reservekeeper Robin Olsen gled på en heading han burde ha tatt fra Scott McTominay, så det ut som Ole Gunnar Solskjærs mannskap skulle sikre seg alle tre poengene. På overtid av overtiden dukket imidlertid Dominic Calvert-Lewin opp på et frispark og satte inn utligningsmålet til 3-3.

Det betyr at Manchester United nå er oppe i 45 poeng, som er to poeng bak ligaleder Manchester City. Men de lyseblå har to kamper til gode på United. En av disse kampene er mot Liverpool i morgen, og det betyr antagelig at et stort antall United-supportere en sjelden gang håper Liverpool skal vinne en fotballkamp når City gjester Anfield i morgen ettermiddag.

Liverpool er nå fem poeng bak United, med en kamp mindre spilt.

Resultatet betyr at Everton er tre poeng bak Liverpool, med en kamp mindre spilt enn de røde. 

West Ham misbrukte sin sjanse til å passere Liverpool på tabellen tidligere i kveld, da de spilte 0-0 mot Fulham på Craven Cottage. Dermed er The Hammers ett poeng bak Jürgen Klopps mannskap, med en kamp mer spilt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]