Ikke alle i Fulham er like fornøyd med summen de fikk for Harvey Elliott

Manager Scott Parker er veldig misfornøyd.

12. feb 2021 kl 23.52Arild Skjæveland

Tidligere denne uken ble det klart at Liverpool vil betale Fulham opp til 4,3 millioner pund for Harvey Elliott. Unggutten kom til LFC sommeren 2019, da han var 16 år gammel. Da hadde han allerede fått sin debut i Premier League.

Både Liverpool og Fulham gikk ut med pressemeldinger om at de var tilfreds med løsningen – men ikke alle er like blide etter utfallet. Manager Scott Parker var alt annet enn glad.

– Jeg er skuffet over hele saken, for dette er en spiller vi har utviklet i klubben vår over lang tid. Vi ga ham debuten. Du vil ikke gå ut og bruke 20-30 millioner pund på spillere, og derfor er akademiet så viktig for oss, sier Parker til The Mirror

– Vi ønsker å utvikle disse spillerne, men vi har utviklet den spilleren bare for at en storklubb kommer og tar ham. Fire millioner pund for en spiller vi har utviklet og har så høye tanker om – og så forlater han på den måten som han gjør. Det er galskap faktisk, sier han videre.

Tror han vil bli en klassespiller

Han tror spilleren vil ha en stor fremtid.

– Harvey Elliott har potensialet til å bli en spiller i toppklasse, men Liverpool har tatt ham fra oss for småpenger i forhold til det han er kapabel til.

Professional Football Compensation Committee har aldri tidligere satt en høyere kompensasjonssum på en 16-åring.

Fredag kveld ble Elliott spart fra start da Blackburn, som han er på lån hos, tok imot Preston. Heller ikke Sepp van den Berg som er på lån i Preston startet kampen.

Det var gjestene fra Preston som vant kampen 2-1, etter to mål i førsteomgangen. Elliott kom inn de siste 27 minuttene, uten at han klarte å markere seg i akkurat dette oppgjøret.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]