Tror Kabak er stopperen vi får se først

James Pearce i The Athletic tror det er Ozan Kabak som er nærmest laget.

4. feb 2021 kl 19.01Arild Skjæveland

Da Liverpool tapte mot Brighton onsdag kveld, satt én av de to midtstopperne som ble hentet på «deadline day» på benken. Det var Ben Davies, som kom fra Preston i Championship.

Ozan Kabak var også tilstede – han satt bakerst på benken, som tilskuer – og så sine nye lagkamerater slite mot Graham Potters lag.

Tyrkeren hadde ikke fått internasjonal klarering, og hadde kommet til Merseyside dagen før. Den internasjonale klareringen er ikke ventet å bli noe problem, og trolig vil det være i orden i god tid før søndagens kamp mot Manchester City.

Tror det er Kabak vi får se først

Det er ventet at Fabinho blir spilleklar mot Manchester City på søndag, og det er da sannsynlig at brasilianeren går inn igjen i midtforsvaret der han har spilt siden oktober.

James Pearce i The Athletic tror det er 20-åringen vi kommer til å se først i aksjon av de to nyankomne midtstopperne: «Kabak er fem år yngre, men den som mest sannsynlig kommer til å starte i de kommende ukene. Han har rutinen fra øverste nivå med Stuttgart og Schalke», skriver han.

Liverpool - Manchester City spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

PÅ PLASS: Ozan Kabak kom til Liverpool på tirsdag, og skal spille med nummer 19 på ryggen.

PÅ PLASS: Ozan Kabak kom til Liverpool på tirsdag, og skal spille med nummer 19 på ryggen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]