Alexander-Arnold skal være langt nede etter vrakingen

Mange Liverpool-supportere ble glade etter nyheten om at Alexander-Arnold slipper landslagsfotball, men det ble ikke hovedpersonen selv.

18. mar 2021 kl 23.01Arild Skjæveland

Den aller største overraskelsen da Gareth Southgate kom med landslagstroppen sin torsdag ettermiddag var at Trent Alexander-Arnold var utelatt. Liverpool har ingen spillere i England-troppen, og vrakingen av høyrebacken var den aller største overraskelsen.

The Athletic rapporterer at reaksjonen i Liverpool FC var sjokk og overraskelse. Alexander-Arnold var en av spillerne som har fått fridager denne uken fordi det var forventet at han skulle på landslagsoppdrag. 

Nå får han i stedet tre uker spillefri, sammen med klubbens brasilianere som ikke skal på landslagssamling etter at kampene i Sør-Amerika ble avlyst.

– Klopp og Trent vil neppe juble

Alexander-Arnold skal ha fått beskjeden før offentliggjøringen, og hadde en telefonsamtale med Southgate.

The Athletic skriver at Jürgen Klopp ikke kommer til å glede seg over at spilleren hans får fri, og tyskeren skal ha forståelse for hvor mye det betyr for 22-åringen å spille for England.

Hovedpersonen selv skal være langt nede etter at han ble vraket fra 26-mannstroppen. Trent har ikke hatt sin aller beste sesong, men har vist bedring i form de siste ukene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]