Klopp om Ian St. John:– Det var en stor glede å møte ham

Jürgen Klopp snakker varmt om Ian St. John, som gikk bort mandag kveld.

2. mar 2021 kl 17.04Jens Bessesen

Liverpool-legenden Ian St. John døde mandag kveld, 82 år gammel. Den tidligere Liverpool-spissen har blitt hyllet av mange med tilknytning til klubben, og nå har også manager Jürgen Klopp kommet med noen varme ord om St. John. 

Klopp og St. John møttes på Melwood i 2019. 

– Når du kommer til Liverpool blir du raskt kjent med legendene fra storhetstiden, og noen av dem har jeg vært så heldig å møte. En av dem var Ian, sier Klopp. 

– Han var ikke bare en legende i fotballen, men en legende som person. Det var en stor glede å møte ham, sier manageren. 

Kan lære av legendene

På besøket hadde St. John med seg en presang til Klopp - en vest-tysk landslagsdrakt fra en kamp St. John og Skottland hadde spilt mot Vest-Tyskland, og Klopp husker godt møtet med legenden.

– Det var fantastisk og jeg er så glad for å ha møtt ham. Det beste du kan lære fra disse legendene er hvor lett det er å være den samme personen selv om du har hatt enorm suksess, sier han. 

Klopp sier han er beæret over at han fikk møte St. John og at han tok dagens nyheter tungt. 

– Alle mine tanker går til hans familie, og jeg vet at han er kommet til et bedre sted. Jeg er veldig, veldig glad for å ha fått muligheten til å møte ham, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]