– La gutten spille fotball, så diskuterer vi ikke dette mer

Jürgen Klopp var fornøyd med seier og med matchvinneren, men ville ikke gå inn i England-debatten.

10. apr 2021 kl 19.14Øystein Tronstad

– Det har ikke vært lett, de siste seks hjemmekampene. Det er ikke noe vi tenkte mye på, men jeg kan ikke si at det ikke var i tankene før kampen, sier Jürgen Klopp etter at Liverpool har brutt rekka med seks strake hjemmetap.

– Det er ingen hemmelighet at det har vært en ujevn sesong. Mye har skjedd og vi må kjempe oss gjennom det. Ender vi opp på Champions League-plass, så vil det være flott, men det er utfordrende. Forhåpentligvis har vi snudd hjemmeformen vår nå.

Med England-sjef Gareth Southgate på tribunen, kjempet Liverpool seg tilbake fra 0-1 ved pause. Mål fra Mo Salah og Trent Alexander-Arnold sørget for tre etterlengtede poeng.

PÅ OVERTID: Trent Alexander-Arnold fyrer av og Liverpool tar sin første hjemmeseier i ligaen siden 16. desember.

PÅ OVERTID: Trent Alexander-Arnold fyrer av og Liverpool tar sin første hjemmeseier i ligaen siden 16. desember.

Løfter frem matchvinneren

– Trent spilte svært godt mot Arsenal og i dag igjen. Real Madrid-kampen, vi kan ikke gjemme vekk det andre målet, naturlig nok. Sånn er fotballen. 

Klopp ville ikke gå inn på landslagstrener Southgates valg, og diskusjonen det har ført til, om å utelate Trent Alexander-Arnold fra den engelske troppen.

– Jeg må daglig ta store avgjørelser, akkurat som Gareth. Det er en del av jobben. La gutten spille fotball, også diskuterer vi ikke dette mer. Det er en konstruert sak, ikke noe å snakke om.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]