– Jeg har bommet på langt viktigere straffespark enn dette

Jordan Henderson bryr seg ikke om kritikken etter straffebommen mot Romania.

7. jun 2021 kl 10.03Einar Kvande

Jordan Henderson trekker på skuldrene over all kritikken som hagler mot ham fra England-fans etter at han tok ballen fra Dominic Calvert-Lewin, som egentlig skulle ta straffesparket, og fikk sitt forsøk fra elleve meter reddet av Romania-keeper Florin Nita i gårsdagens privatlandskamp. 

– Jeg synes mest synd på Dom. Han lot meg få ta straffesparket. Dessverre klarte jeg ikke å sette ballen i mål. Men jeg tar det ikke så tungt, om jeg skal være ærlig. Jeg er bare glad for å være tilbake på banen igjen, sa Henderson til Sky Sports News etter at Romania var slått 1-0.

– Det var godt å være tilbake på banen og få 45 minutter med spilletid etter så lang tid ute. Jeg er henrykt over det. Det var viktig for meg, både fysisk og psykisk. Jeg er bare glad for at jeg fikk noen minutter på banen. 

– De siste ukene har jeg trent med laget, både med Liverpool og nå med England. Det har vært et stort steg i riktig retning. Jeg har blitt gradvis vant til det igjen de siste 2-3 ukene. I dag følte jeg at jeg hadde nok trening i kroppen til å gå ut og spille akmp. Det er fint å være tilbake, og det er som sagt viktig for meg å få spilletid. Nå er jeg klar til å spille når det er behov for meg.

– Vi kommer til å trenge hele troppen i EM. Det har jeg sett mange ganger tidligere i mesterskap. Jeg skal jobbe videre, og være klar når det er bruk for meg, avslutter Henderson.