For to år siden forlot han Liverpool for å få mer spilletid - nå er Derby County rasende på ham og tilbyr ham gratis

Det har ikke gått som ønsket for scouseren etter overgangen fra Liverpool.

28. jul 2021 kl 08.20Jens Hapnes Rege

Flere var overrasket da Bobby Duncan - mye grunnet en agent med dårlig innflytelse - valgte å presse gjennom en overgang fra Liverpool i 2019. 

Scouseren hadde vært blant Liverpool U18s beste spillere sesongen før, med hele 26 mål og 11 målgivende, og han trente med Klopps ferske Champions League mestere i sesongoppkjøringen til 2019/20-sesongen. 

Selv om det virket naturlig at han tok steget opp til U23-fotball sesongen etter ønsket unggutten mer, og ønsket en overgang for å spille mer seniorfotball. 

Mislykket opphold

Fiorentina var laget som tok sjansen på Duncan, og det skulle vise seg å bli lite fruktbart. Steven Gerrards fetter fikk ikke en eneste kamp for førstelaget, og markerte seg heller aldri for Fiorentina U19. 

Han byttet i realiteten ut engelsk U23-fotball med italiensk U19-fotball. 

SPILTE LITE: Duncan slet i Fiorentina.

SPILTE LITE: Duncan slet i Fiorentina.

Før forrige sesong meldte Duncan overgang tilbake til England med Derby County, og han har kuttet båndene med den giftige agenten som påvirket hans dårlige valg i 2019. 

Han har også beklaget overfor Liverpool FC, og takket klubben for rollen i utviklingen hans. 

Skulle til Danmark, men falt gjennom

20-åringen fikk bare en mulighet for Derby Countys førstelag i FA-cupen grunnet et korona-utbrudd blant seniorspillerne. Duncan så ut til å mede overgang til danske Velje Boldklub, men avtalen har nå falt gjennom.  

Partene ble ikke enige om betingelsene, og Derby skal nå være villige til å frigi Duncan for å minke lønnskostnadene. Scouseren skal ikke ha returnert til klubben etter forhandlingene med Velje, og Derby skal nå være rasende på unggutten.