Jobber aktivt for å finne en ny klubb for Coman i England - og Liverpool er interesserte

Agent Pini Zahavi jobber aktivt for å få sin klient til Premier League.

3. jul 2021 kl 16.14Einar Kvande

Sport 1 melder at agent Pini Zahavi har fått oppgaven med å finne en ny klubb for Kingsley Coman i England, og tar aktivt kontakt med klubber på øyriket angående sin klient.

Manchester United er utelukket etter at de signerte Jadon Sancho. Liverpool er interesserte i Coman, og har forhørt seg med spillerens agenter.

Det var den italienske avisen La Gazzetta dello Sport som var først ute med å sette Liverpool i forbindelse med Coman. De meldte om et bud på 30 millioner pund, som hadde blitt avslått. Bayern skal kreve minst 42 millioner pund. 

Florian Plettenberg i tyske Sport 1 skrev forrige helg at Liverpool definitivt er interessert i å kjøpe Kingsley Coman fra Bayern München, men at det så langt ikke har vært direkte kontakt mellom Liverpool og spilleren eller Bayern.

Den tyske storklubben, og spesielt deres nye manager Julian Nagelsmann, ønsker å forlenge kontrakten med 25-åringen. Men ifølge Plettenberg er det Comans far som jobber for en overgang til engelsk fotball, og nå er altså Pini Zahavi satt på saken.

Coman har kontrakt med Bayern til 30. juni 2023.