Klopp kan knapt vente på at Anfield skal fylles igjen

De 10 000 som var til stede mot Crystal Palace føltes som 150 000, ifølge Liverpools hovedtrener.

16. jul 2021 kl 21.21Øystein Tronstad

Når Liverpool returnerer til hverdagen og ligaspill vil det være med et kjærkomment publikum tilbake. Jürgen Klopp har gode minner fra hvordan forrige sesong endte.

– For å være ærlig, min siste opplevelse var en av de beste jeg har hatt i mitt liv. De 10 000 mot Crystal Palace føltes som 150 000, så takk igjen for det, alle dere som var der, god innsats, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Flere ligger det an til å bli i tiden fremover. Nylig meldte byrådet at det går mot «nesten fullsatt», når det skal sparkes seriefotball på Anfield igjen. Det virker nesten for godt til å være sant etter lange måneder med korona.

RART Å TENKE PÅ: At det var stappa på Anfield mot Atlético Madrid, 11. mars 2020, føles litt som en fjern drøm.

RART Å TENKE PÅ: At det var stappa på Anfield mot Atlético Madrid, 11. mars 2020, føles litt som en fjern drøm.

– Jeg kan ikke vente på å ha det sånn. Det var det beste jeg så under EM. Vi kan snakke om fotballen, om mange andre ting, men det å se folk tilbake på stadion var virkelig stort.

Fortsatt være forsiktige

Selv om tyskeren gleder seg som aldri før, har han også noen ord til ettertanke.

– Når du nå hører om endringer og sånt, det åpnes opp her og der, så håper jeg at vi som samfunn er smarte og fornuftige nok til å håndtere den friheten på riktig måte. Hvis vi gjør det, tror jeg at det er en god sjanse for at vi kommer oss gjennom dette og kan fylle stadioner og andre arenaer også.

Blant annet har Klopp merket seg at en annen superstjernen vil innta Liverpools hjemmebane etter hvert.

– For eksempel konserter og sånt. Jeg hørte Elton John skal spille på Anfield neste år. Jeg er trolig neppe der da men jeg håper at det blir et fullt, utsolgt Anfield.

– Og det vil bli flott, teatre, kinoer, puber og alt dette. Vi ønsker oss det alle sammen, alle trenger det, men jeg tror at vi fortsatt må være ganske disiplinerte og så vil vi komme dit.