West Ham vil kreve minst 35 millioner pund for Bowen

London-klubben har ingen planer om å selge 24-åringen til Liverpool FC.

21. jul 2021 kl 19.39Arild Skjæveland

Onsdag kom det en overraskende melding fra normalt godt informerte James Pearce i The Athletic, som meldte at Jarrod Bowen fra West Ham var et overgangsmål for de røde.

Jürgen Klopp skal være veldig begeistret for 24-åringen. Det var et annet navn enn røde supportere har drømt og spekulert i denne sommeren, og ble stort sett møtt med lunken respons på sosiale media. Han skrev videre at et fremstøt avhenger om Liverpool klarer å kvitte seg med Xherdan Shaqiri og Divock Origi denne sommeren.

Roberto Firmino, Sadio Mané, Mohamed Salah eller Diogo Jota var heller ikke etablerte verdensstjerner da Liverpool hentet dem til klubben – og hver sommer var de røde linket til det som da var større navn. Sånn sett bør en kanskje ikke være så overrasket over at Michael Edwards igjen tenker på den måten.

Vil koste over 35 millioner pund

West Ham betalte 22 millioner pund for Bowen da de kjøpte ham fra Hull City i januar 2020. Han har kontrakt til 30. juni 2025, og gikk opp i lønn i januar.

The Athletics West Ham-korrespondent, Roshane Thomas, rapporterer at «The Hammers» er klare på at Bowen ikke er til salgs.

Eierne av London-klubben mener det må et bud på over 35 millioner pund til for at det i det hele skal bli vurdert. Så langt skal ikke Liverpool ha kommet med noen henvendelse

Klopp skal mene at Bowen passer klubbens profil, både når det kommer til alder, spillestil og at han er så allsidig og kan bekle flere posisjoner i angrepet. De røde skal se ham som en spiller med stort potensiale, og som kan fungere som backup for Jota, Firmino, Mané og Salah, og øke konkurransen om plassene.