Nye detaljer om Bobby DuncanImponerte ikke Klopp på treningsleir i USA - skal også ha ignorert de gode rådene han fikk

Jürgen Klopp bet seg merke i hvordan scouseren var under Liverpools USA-tour, og ble ikke imponert.

1. aug 2021 kl 09.56Jens Hapnes Rege

Det har ikke gått veien for Bobby Duncan etter at han forlot Liverpool i 2019. Først dro scouseren videre til Fiorentina, hvor han aldri var i nærheten av spilletid for førstelaget, før han vendte nesen hjem til England og Derby County før forrige sesong. 

Med unntak av en kamp i FA-cupen grunnet et koronautbrudd hos førstelaget har han ikke vært i nærheten av Wayne Rooneys startoppstilling.

Tross Derby Countys utrolig smale stall ønsker klubben fortsatt å kvitte seg med Duncan så fort som mulig. Etter at en overgang til Velje Blodklub i Danmark falt gjennom har ikke Gerrards fetter vendt tilbake til Derby, og klubben skal være rasende på ham. 

Nå avsløres også nye detaljer om tiden hans i Liverpool, som ikke setter Duncan i et positivt lys.

Imponerte ikke Klopp

Bobby Duncan fikk reise med førstelaget til USA på preseason-tour i sommeren 2019, og hadde muligheten til å vise seg frem med de beste spillerne. Den tok han ikke. 

Duncan skal ikke ha imponert på treningsleiren i Amerika, og det skal Klopp ha notert seg, skriver den troverdige Liverpool-journalisten Simon Hughes i The Athletic.

Videre skriver journalisten at det er en annen side til Duncans Liverpool-historie - at han innerst inne innså hvor langt unna førstelaget han var, og bestemte seg for å dra et annet sted. 

TOK DÅRLIGE RÅD: Duncan skal ha hørt på feil personer.

TOK DÅRLIGE RÅD: Duncan skal ha hørt på feil personer.

Tok dårlige råd

Det har vært mye omtalt at Duncans daværende agent Saif Rubie hadde en negativ innflytelse på klienten sin, men det skal være en sannhet med modifikasjoner ifølge Hughes. 

Det stemmer at unggutten fikk dårlige råd, men det skal bare være fordi han fulgte personene som ga ham rådene han ønsket å høre selv. Scouseren fikk flere gode råd fra smartere rådgivere, men valgte å ignorere dem. 

Nå er Bobby Duncan tilgjengelig gratis etter å ha havnet i kulden hos Derby County.