Målfest i sesongåpningen til juniorene

Målene rant inn da Liverpools U18-lag sparket i gang sesongen lørdag formiddag.

14. aug 2021 kl 14.18Jens Bessesen

Liverpools U18-lag sparket lørdag i gang sin ligasesong i Premier League U18 da Stoke kom på besøk til Kirkby. Etter en svak start på kampen tok det seg virkelig opp for de røde ungguttene. Til slutt ble det hele åtte mål i kampen.

Stoke åpnet best da Emre Tezgel scoret etter bare to minutter. Melkamu Frauendorf utliknet for Liverpool en halvtime senere, og 1-1 stod seg til pause.

Det var i andre omgang kampen virkelig tok fyr. James Balagizi ga Liverpool ledelsen etter 54 minutter før Oakley Cannonier scoret fra straffemerket etter en time. Åtte minutter senere scoret Cannonier sitt andre og Liverpools fjerde, før det stod 5-1 da Lee Jonas scoret etter 73 minutter.

Stoke fikk pyntet på resultatet mot slutten da Tezgel med to mål det siste kvarteret sikret seg hattrick. Det var imidlertid ikke nok til å kjempe om poeng. Dermed får Liverpool tre poeng med seg fra sesongåpningen.

Neste kamp for Marc Bridge-Wilkinsons gutter er borte mot Manchester United.