Nervepirrende avslutning på kampen da damelaget vant på Vicarage Road

God førsteomgang la grunnlaget for sesongens tre første poeng.

4. sep 2021 kl 17.53Einar Kvande

En meget godt førsteomgang sørget for at LFC Women fikk med seg tre poeng fra bortekampen mot Watford. Missy Bo Kearns gjorde kampens første mål direkte på en corner etter 17 minutters spill, før to scoringer av Rianna Dean sørget for at Liverpool ledet 3-0 til pause. Det første av de to målene var nydelig, da hun skrudde ballen i vinkelen fra 20 meters hold etter en halvtimes spill. Noen minutter senere satte hun ballen i nota igjen, da hun plasserte ballen i hjørnet med venstrebeinet.

De røde klarte ikke å holde trykket oppe i andre omgang, og Watford gjorde to sene reduseringsmål, slik at det ble en nervøs avslutning på kampen for gjestene.

Dette var sesongens første seier for LFC Women, etter at de tapte for London City Lionesses forrige helg.

Liverpools lag: Foster, Wardlaw, Hinds, Robe (Roberts 55), Matthews, Fahey, Kearns (Humphrey 67) Holland (Furness 72), Lawley (Hodson 73), Dean, Kiernan.

Ubenyttede reserver:Startup, Moore, Walters, Parry.