– Vi skapte mange sjanser, men hadde ikke hellet med oss

Crystal Palace-manager Patrick Vieira skulle gjerne hatt litt flere marginer med seg på Anfield lørdag.

19. sep 2021 kl 16.03Jens Bessesen

Crystal Palace var farlig frempå både på stillingen 0-0 og 1-0 mot Liverpool på Anfield lørdag, men en god Alisson og godt forsvarsspill fra de røde hindret dem i å score. I stedet måtte de reise tilbake til London med 3-0-tap i bagasjen.

– 3-0 er litt mye med tanke på antallet sjanser og farlige situasjoner vi skapte. Vi var svake på defensive dødballer. Du kan ikke slippe inn etter tre dødballer på Anfield hvis du vil ha med deg et resultat, sier han etter kampen.

Den ferske manageren sier laget har mye å jobbe med, men han tar likevel med seg det positive både fra kampen i går og ikke minst 3-0-seieren over Tottenham forrige helg.

– Vi skapte mange sjanser, men hadde ikke hellet med oss og tok ikke gode nok avgjørelser i siste tredjedel. Du trenger litt marginer når du kommer til et sted som Anfield, sier han.

Måtte stå imot press

Det var flere perioder i kampen der Liverpool satte inn sitt vante press og virkelig kjørte kampen.

– Når du møter et så godt lag så forventer du å ha en vanskelig periode. Det hadde vi, men det var synd vi ikke kunne score et mål, spesielt i de første 15-20 minuttene, sier franskmannen. 

Først og fremst var han frustrert etter kampslutt.

– Vi visste hvor vanskelig denne kampen kom til å bli, men tidvis spilte vi veldig god fotball. Det som var frustrerende var å slippe inn de tre målene på dødball, fordi du forventer at det er mer sannsynlig å slippe inn fra åpent spill, sier han.