– Virgil er utrolig, og jeg gleder meg til å spille med ham

Ibrahima Konaté gleder seg stort til å få spille sammen med verdens beste midtstopper.

9. sep 2021 kl 15.42Arild Skjæveland

Ibrahima Konaté ble Liverpool-spiller i sommer, da de røde betalte utkjøpsklausulen hans for ca 36 millioner pund. Franskmannen flyttet fra Leipzig til Merseyside i sommer. Han fikk mye spill i pre-season, men venter fortsatt på debuten sin for førstelaget denne sesongen.

Jürgen Klopp har varslet at alle midtstopperne kommer til å få spilletid denne høsten, så det kan nærme seg debut for 22-åringen.

Det er noe han gleder seg til. Han er stor fan av Virgil van Dijk.

– Virgil er utrolig. Jeg kan ikke vente på at jeg får spille ved siden av ham, og kan lære av ham. Han er virkelig verdens beste i den posisjonen, sier Konate til Hypeblast

Han forteller at han slet med å tro på det da han fikk høre om interessen fra Klopp og Liverpool.

– Jeg trodde ikke på det først da min bror fortalte meg om det. Så snakket jeg med Klopp, og så at det var seriøst. Det var utrolig for meg. Det er en av de største klubbene i verden, så det er fantastisk å være her. Jeg er veldig fornøyd, sier han videre.

Satte pris på velkomsten

Konate har fått draktnummer 5 i Liverpool. Han forteller at han setter pris på hvordan han har blitt tatt imot av supporterne.

– Supporterne har vist meg mye kjærlighet, og jeg er veldig takknemlig. De har allerede fått meg til å føle meg hjemme, selv om jeg ikke har vært der så lenge. Jeg er klar for å representere dem på banen, og gjøre dem stolte, sier han.

– Mulighetene våre for å oppnå ting endeløse. Dette er en klubb som reflekterer mine ambisjoner som spiller, og det kommer til å bli en spennende sesong.