Hos den blå naboen er det sirkus etter sparkingen av Rafa Benítez

Grafitti på Goodison Park, og absurd intervju på Sky Sports News.

Ting går ikke veldig bra på Goodison Park, og den blå naboen står fortsatt uten manager 10 dager etter at Liverpool-legenden Rafael Benítez fikk sparken i klubben.

Siden den gang har Norwich og Newcastle vunnet kamper, mens Everton tapte hjemme mot Aston Villa i en kamp der Duncan Ferguson ledet de blå. Det betyr at Norwich nå er kun tre poeng bak Everton (dog med to kamper mer spilt). Newcastle er poenget bak der igjen, med én kamp mer spilt.

Det er med andre ord reell fare for at Everton kan havne i en skikkelig nedrykkskamp denne våren. Det er en klubb som har brukt enorme summer på overganger, og er i ferd med å bygge en ny stadion i sentrum.

Lampard, Rooney, eller Pereira?

Ser man på sosiale medier, ser det ut til at supporterne ønsker Frank Lampard. Wayne Rooney gjør en hederlig jobb med et Derby County som er i krise, men skal ikke bli vurdert for jobben slik det er akkurat nå, på grunn av sin manglende erfaring.

Det melder David Maddock, som er The Mirrors mann på Merseyside. Han skriver videre at Everton ønsker å ansette en ny manager mot slutten av denne uken – men hvem det blir er interessant… Den som skal være førstevalget for eieren Farhad Moshiri, er den portugisiske 53-åringen Vitor Pereira. 

Pereiras agent er Kia Joorabchian – som også var agent for Javier Mascherano og Philippe Coutinho, som var to spillere som ikke forlot Liverpool på best måte. Det skal være en mann Moshiri lytter til.

CV-EN: Hentet fra Transfermarkt.

CV-EN: Hentet fra Transfermarkt.

Han har en CV som er… Interessant. I sin forrige jobb ble han sparket i tyrkisse Fenerbahce like før jul.

Grafitti, TV-intervju og mulige protester

I morgentimene i dag var det sprayet på Goodison Park. Allerede før Pereira var ansatt, hadde noen skrevet «Pereira out Lampard in».

Saken blir enda mer spesiell etter at Pereira, som fortsatt ikke er ansatt, stilte opp i et intervju via telefon på Sky Sports News. Der diskuterte han jobbintervjuet han hadde vært på.

– Jeg har hatt noen intervjuer. Vi har diskutert alt, og jeg har delt min mening om klubben, sier portugiseren.

Pereira har også sagt at han er skuffet over noe av kritikken fra Everton-supportere, men mener at det viser deres lidenskap. Ifølge Maddock i The Mirror er han fortsatt eier Moshiri sin favoritt til å ta over klubben. 

På sosiale medier er det nå snakk om protester blant Everton-supporterne.

Det skal bli interessant å se hvem som leder den blå naboen når de gjester Anfield 23. april.