U23Poengdeling i miniderbyet

Liverpool var nær ved å avgjøre på overtid.

Lørdag var det «miniderby» på akademiet i Kirkby, da U23-laget tok imot nabo Everton. Ingen av de to Merseyside-klubbene har en veldig god sesong i Premier League 2, og ligger midt på tabellen.

For Liverpool startet Leighton Clarkson, som er tilbake fra utlån i Blackburn, men som ikke fikk spilt mot Shrewbsury i FA-cupen forrige helg selv om det var forventet at han ville være i troppen.

Everton spilte med fem bak, og gjorde det vanskelig for de unge røde. James Balagizi, som har vært involvert i førstelagstroppen denne sesongen, skapte nesten et ledermål på egenhånd like før pause, skriver Liverpoolfc.com

Bare nesten

Barry Lewtas sitt lag fikk til slutt scoringen sin etter et flott angrep, som var startet av Clarkson. Han spilte til James Norris, som igjen spilte frem Owen Back på overlapp. Innlegget til Beck satte Jack Bearne i mål. Da var 61 minutter spilt.

De røde holdt ledelsen til det gjensto sju minutter, da Thomas Cannon ble spilt gjennom av Tyler Onyango og scoret. På overtid kunne Mateusz Musialowski avgjort for LFC, men skuddet hans gikk via en motspiller og like utenfor stolpen.

Resultatet gjør at Liverpool er nummer ni på tabellen.

Liverpool U23: Pitaluga, Bradley, Clayton, Koumetio, Beck, Clarkson, Dixon-Bonner, Balagizi, Norris, Bearne, Woltman (Musialowski, 78).

Ubrukte reserver: Kelly, Quansah, Wilson.