– Det har vært en «hangover»-følelse, etter at de kom så nære forrige sesong

Adam Lallana er veldig nær venn med flere av Liverpool-spillerne.

Adam Lallana spilte 178 kamper for Liverpool mellom 2014 og 2020, før han dro videre til Brighton etter å ha vunnet Premier League med klubben.

Han er en som det alltid snakkes varmt om fra Jürgen Klopp og Liverpool-spillerne – og han er spesiell nære med Jordan Henderson. Det har mange ganger rapportert at de to er bestevenner. Han er også veldig nær James Milner, Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold.

I helgen kom han inn som innbytter det siste kvarteret da Brighton spilte 3-3 på Anfield, og var på banen da Leandro Trossards siste mål gikk inn. Denne uken var han på radioen for å dekke Liverpools kamp mot Rangers sammen med Sir Kenny Dalglish sin datter, Kelly Cates. Der snakket han om Liverpools tøffe start på sesongen, og hadde noen interessante ting å dele.

– Det er en «hangover-følelse» der. Jeg er nær venn med noen av guttene. Jeg var med dem i sommer, og kunne kjenne på skuffelsen deres, sa han til BBC 5 Live.

– De kom så nære å vinne flere utrolige titler. Så dette var tøft, og disse tingene tar tid, sier han videre.

NÆRE VENNER: Adam Lallana er nær venn med sine tidligere lagkamerater, og spesielt kaptein Jordan Henderson.

NÆRE VENNER: Adam Lallana er nær venn med sine tidligere lagkamerater, og spesielt kaptein Jordan Henderson.

Imponert over måten de slo tilbake på

Kampen mot Rangers imponerte Lallana – men han tror det blir en helt annen test mot Arsenal til helgen.

– Endringen av formasjon hjalp. Formasjonen så veldig bra ut, og Henderson og Thiago så komfortable ut. Det så ut som de hadde spilt sammen slik lenge, sier 34-åringen.

– Det har vært noen kamper som ikke har gått deres vei, men dette var profesjonelt og akkurat det de ønsket. Det var fint at Trent scoret, og det vil ha gitt ham selvtillit.

– De vet at de har noen store utfordringen foran seg, og spesielt mot Arsenal i helgen på Emirates Stadium. Liverpool ville alltid komme med en reaksjon her, etter resultatet forrige helg og med all kritikken som har kommet fra media den siste tiden. Jürgen har innrømmet at nivået ikke har vært bra nok.

Arsenal - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.