– Det har vært en uvant og veldig frustrerende skade, men nå er jeg snart 100 prosent igjen

Curtis Jones har mistet store deler av sesongen på grunn av en skade i beinet.

På grunn av øreinfeksjonen til Thiago Alcantara ble Curtis Jones kastet rett ut i det mot Nottingham Forest forrige helg. Midtbanespilleren har slitt med skade denne sesongen, og har kun fått 150 minutter på banen.

Samtidig har det vært en skade der det har vært vanskelig å anslå hvor lenge han ville være ute. Jones var på benken mot Newcastle i slutten av august etter å ha mistet de fire første ligakampene denne sesongen, men var så ute av troppen i de fem neste kampene igjen.

– Det har selvsagt vært frustrerende. Det har vært en skade i beinet, og når du får en slik skade er det alltid etter en stygg takling eller noe slikt, men det var det ikke her, sier Jones til Liverpoolfc.com.

– Det medisinske apparatet sa at det var et tretthetsbrudd. Jeg vet ikke hvor det kom fra. Kanskje etter å ha spilt på en dårlig bane, eller en overbelastning. Det var uvant, men det går fint nå. Jeg er tilbake, spiller, er glad og smiler igjen, så dette er gode dager, sier han videre.

Nærmer seg formen

Jones spilte 90 minutter mot Nottingham Forest, i en veldig uvant rolle som han ifølge Jürgen Klopp aldri tidligere hadde spilt i. Mot Ajax kom han inn de siste 27 minuttene.

– Når det kommer til formen, vil jeg ikke si at jeg er 100 prosent ennå, men jeg nærmer meg definitivt, sier han.

– Jeg var ute i 10 uker, og har gjort alt av rehabilitering og arbeid i gymmen, men det er aldri det samme som å spille kamp, så jeg tar bare en kamp om gangen, så vil jeg forhåpentligvis snart være 100 prosent igjen.

I morgen kveld er det ny kamp på Anfield, i noe så sjeldent som en Premier League-kamp med avspark 20.45 en lørdagskveld.

– Alle har sett i flere år at vi er et lag som har en tilknytning til fansen, så dersom kampen dør ut litt vil supporterne begynne å synge. Dersom det kommer inn en takling vil de reise seg og rope, så det gir oss et løft. Dersom vi spiller bra synger de navnene våre og sangene, og dersom det går trått skal det bare en liten sjanse til for å få dem i gang igjen. De gir oss et løft, og det får det beste utav oss, så det kommer til å bli en god kamp og en jeg definitivt ser frem til, sier Jones.

Liverpool - Leeds spilles lørdag kl. 20.45, og vises på V Sport PL og Viaplay.