En drøm som gikk i oppfyllelse for Fábio Carvalho

Som liten gutt drømte 20-åringen om å få spille på den store scenen, onsdag kveld var han der.

– Det var en god kveld. Vi trengte det som et lag og for meg personlig trengte jeg det for min selvtillit. Vi tok de tre poengene og for en måte å få tre poeng på, sier Fábio Carvalho til Liverpoolfc.com.

For 20-åringen var det en spesiell markering.

– Champions League er hva alle drømmer om som liten gutt.

EN GOD KVELD: Liverpool vartet opp med målshow som oppladning til søndagens storoppgjør i Premier League.

EN GOD KVELD: Liverpool vartet opp med målshow som oppladning til søndagens storoppgjør i Premier League.

– I dag gjorde jeg min debut og spilte hele kampen. Det var en drøm som ble virkelig.

Gledet seg med Elliott

Han fikk også se sin jevngamle kamerat Harvey Elliott få sitt første mål i turneringen.

– Selv når avgjørelsen gikk hans vei for scoring, jeg jublet som om det hadde vært mitt mål! Jeg er bare så glad på hans vegne fordi han hadde en fantastisk kamp. Denne gangen scoret ikke jeg men det er like bra for han å få det målet.

Blir inspirert av Salah og Firmino

De to unggutta havnet likevel noe i skyggen av to veteraner. Avisene preges av Roberto Firmino og Mohamed Salahs prestasjoner. Noe som bare inspirerer Carvalho.

– Å kunne gå inn hver dag på AXA og trene med de beste spillerne i verden. Det er hva jeg forsøker å etterligne og det er det som jeg prøver å tilføre mitt spill. Å se dem hver dag og bare lære fra de beste, det er det jeg er her for og forhåpentligvis en dag vil jeg gjøre det som de gjør.

Fikk selvtillit før City

17:30 søndag ruller Pep Guardiolas titteljakt inn på Anfield. Manchester City er eneste Premier League-lag uten tap så langt. 

– Vårt fokus er på søndag nå og vi kan ikke dvele ved denne kampen. Selvsagt, vi vet at vi gjorde det godt og vi vet hva vi kan forbedre, og resultatet vil gi oss selvtillit for søndag.

Liverpool - Manchester City har vært det store oppgjøret i England de siste årene. Ofte har det blitt målrikt også.

– Vi har store spillere som presterer på de største scenene.

– Det er en stor kamp, en stor anledning, og jeg er sikker på at hvis vi gir alt og jobber hardt kommer et godt resultat vår vei.