Forventer at tre nøkkelspillere er tilgjengelig igjen på onsdag

Mot Ajax kan vi se tre spillere tilbake.

Det var mye som manglet i Liverpools prestasjon på City Ground på lørdag, da de røde tapte mot nyopprykkede Nottingham Forest.

Det var uten Darwin Nunez og Thiago Alcantara i troppen – men det er forventet at begge vil være tilbake og med til Amsterdam.

Nunez ble byttet ut tidlig mot West Ham forrige onsdag, etter at han hadde hatt en kjenning i hamstringen i pausen. Han spilte videre i 13 minutter, før Jürgen Klopp tok ham av banen. Det var usikkerhet rundt ham inn mot kampen mot Forest, og til slutt endte det med at han ikke var med.

Thiago Alcantara våknet grytidlig med ørebetennelse på lørdag, og ble sendt til sykehus for å sjekke det ut. Det gjorde at han ikke kunne spille mot Forest, men på onsdag kan den viktige midtbanespilleren være tilbake og tilgjengelig igjen. James Pearce i The Athletic sier at det er forventet at begge de to spillerne er med mot Ajax, der de røde tar seg videre til sluttspillet dersom de unngår tap.

Åpen trening tirsdag

Den tredje spilleren som kan være tilbake er Ibrahima Konaté. På en pressekonferanse i forrige uke sa Klopp at han ville være ute i 10 dager, fra han fikk smellen, og siden han ikke har vært så lenge ute kan han komme tilbake raskere enn en spiller som Naby Keita, som har vært ute i hele sesongen.

Liverpool har Joel Matip skadet, så Joe Gomez har vikariert i midtforsvaret i de siste kampene.

De røde skal ha en åpen trening tirsdag kl. 14.30, før avreise til Amsterdam. Da vil vi trolig få bekreftelse på om de tre spillerne er aktuelle mot Ajax.

Ajax - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.