Gjorde alt de kunne for å få Thiago klar

Thiago og Darwin Nunez ble ikke klare til kampen mot Nottingham Forest.

Det var en overraskelse i lagoppstillingen da Liverpool møtte Nottingham Forest lørdag, og det var at Curtis Jones startet i stedet for Thiago Alcantara. I intervjuet før kampen kunne Jürgen Klopp meddele at spanjolen våknet opp lørdag morgen med en øreinfeksjon og at det klokken kvart over fem på morgenen ble klart at han ikke kunne spille. 

Klopp sier etter kampen at Liverpool gjorde alt de kunne for å få 31-åringen klar til kamp. 

– Han ble kjørt hjem. Avgjørelsen ble tatt i det han våknet opp og kjente smerten. Legen var der og prøvde alt, og han ble tatt til sykehuset, men det hjalp ikke, sier Klopp.

Om midtbanespilleren blir klar til onsdagens kamp mot Ajax er ikke sikkert. Det bør imidlertid Darwin Nunez bli. Spissen var nære ved å bli med i lørdagens tropp. 

– Denne kampen kom litt for tidlig for Darwin. Jeg tror en dag til hadde hjulpet, men kampen var i dag, dessverre, sier Klopp ifølge liverpoolfc.com

Han legger til at Ibrahima Konaté trener igjen fra og med søndag og dermed kan bli klar neste uke, mens Naby Keita trenger mer tid på treningsfeltet etter å ha vært langtidsskadet.