Pressekonferanse:Darwin Nunez er usikker med en stram hamstring

Darwin Nunez ble byttet ut mot West Ham fordi han kjente det strammet til i en muskel på baksiden av låret, og det er ikke sikkert at uruguayaneren rekker kampen mot Nottingham Forest.

Du kan se pressekonferansen i videovinduet over, eller lese de viktigste punktene i vår tekstoppdatering.

Om sparkingen av Steven Gerrard

Han vil komme tilbake fra det. Det er jeg sikker på. Det er mange store managere der ute som har blitt nødt til å forlate sine tidligere klubber av ulike årsaker. 

Jeg håper Steven tar litt fri nå. Han har jobbet så og si sammenhengende siden han ga seg som spiller.

Om disiplinærsaken og om Klopp vil være på benken i morgen

Vi har bare fulgt prosessen, og slik saken står nå forventer jeg å være på benken, men jeg er ikke 100 prosent sikker.

Om Naby Keita

Kampen i morgen kommer for tidlig. Vi kan ikke forhaste oss. Det var en alvorlig skade. Han deltar bare på deler av treningen. Det blir som en preseason for ham. Ox er en uke eller to foran Naby. Hva som skjer med Naby til sommeren er det ingen som vet for øyeblikket.

Om skaden til Konate

Ibou vil være tilbake i full trening i neste uke.

Mer om skaden til Keita

Vi vil se ham på banen før VM. Under rehabiliteringen med tøffe muskelskader kan du gjøre alt annet enn trening med laget. Men ingenting kan erstattet fotballøkter. Det blir en annen intensitet. Så dette er som en preseason for ham. Han kan løpe maraton, men han trenger ulike bevegelser.

Om Nottingham Forest

Stemningen der vil være strålende, det er jeg 100 prosent sikker på. Forest vil gjøre alt for å endre på sin nåværende situasjon.

Om å ha Curtis Jones tilbake

Det var en alvorlig skade. Han har hatt noen merkelige skader. Finger i øyet og slike ting. Det er sprøtt. Stressbruddet kom ut av det blå. En ung spiller som Curtis vokser fortsatt. Det er veldig godt å ha ham tilbake. Han er en eksepsjonell spiller, som kan spille i ulike posisjoner. Men igjen, ingenting kan erstattet fotballtrening. Det er perfekt å ha ham tilbake.

Om en mulig hamstringskade på Darwin Nunez

Han fikk behandling i går, så vi får se. Vi vil få beskjed senere i dag.

Om å spille 4-4-2

Det gir oss mer stabilitet i ulike øyeblikk. Det handler om hva som er best for oss, og hva som er verst for motstanderen.