Klopp om tilstanden til Keita, Ox, Jones, Nunez, Matip, Konate og Ramsay

Jürgen Klopp har kommet med en oppdatering omkring flere av spillerne som har vært ute med skader.

I et intervju med Liverpoolfc.com har Jürgen Klopp kommet med siste nytt rundt flere av spillerne som har vært på skadelisten.

– Kampen mot West Ham var veldig intens. Begge kampene den siste uken var veldig intense, så vi hadde noen spillere vi måtte se nærmere på, for å se om vi kan starte med dem eller sette dem innpå fra benken.

– Det er veldig kort tid mellom kampene nå. Vi har avspark klokken 13.30 i morgen, så vi får se. Jeg vil vente til siste minutt før jeg tar de endelige avgjørelsene. Det er ingen skader i den forstand, men smeller her og der, og jeg vil får mer informasjon senere i dag, forklarer Klopp.

Keita og Konate vil trolig være tilbake i full trening på mandag

En av spillerne som har vært lenge ute er Naby Keita. Han er nå tilbake i trening med laget igjen.

– Han er kun involvert i deler av treningen, men kan kanskje trene for fullt fra mandag av. Jeg tror både han og Ibrahima Konate vil trene for fullt etter Forest-kampen. noe som selvsagt er bra. Men spesielt Naby trenger tid. Ibou trenger ikke så mye tid, for han har ikke vært ute så lenge. Naby ligger litt bak Oxlade-Chamberlain. Oxlade har trent fire eller fem dager med laget, noe som er bra, for han har også vært ute lenge.

Jones sannsynligvis på benken igjen

Curtis Jones var tilbake på banen som innbytter mot West Ham, noe Klopp er meget glad for.

– Curtis fikk noen minutter mot West Ham, og forhåpentligvis kan vi gi ham noen minutter igjen mot Forest. Det er positivt, men vi kan ikke forhaste oss.

Matip vil ikke rekke mange kampene før VM-pausen

Joel Matip er også å finne på skadelisten, og Klopp foreller at alt går etter planen med midtstopperen.

– Alt går bra, men han trenger litt tid. Jeg tror ikke han vil være tilbake før tett oppunder VM-pausen. Forhåpentligvis får han med seg de siste 2-3 kampene før VM, men jeg vet ikke sikkert ennå. Men det går riktig vei med ham.

Mer spilletid på U21 for Ramsay

Colin Ramsay har fortsatt ikke debutert for Liverpools førstelag, men han debuterte for klubbens U21-lag i midtuken, og gjorde det med å score et mål i 3-2 tapet for Accrington Stanley.

– Han har ikke vært tilgjengelig for oss, men vi signerte ikke gutten uten grunn. Han er en fantastisk gutt. Jeg liker ham virkelig. Jeg liker hans innstilling. Han gleder seg over hvert minutt med trening han får nå, og hvert minutt med spilletid han får. Det er en fornøyelse å ha ham her. Det er kanskje fornuftig at han får flere minutter med U21-laget, så vi får se hvordan vi kan organisere det. Men det avhenger av situasjonen til førstelaget. Han kommer selvsagt nærmere og nærmere sin førstelagsdebut, noe som er veldig hyggelig.

Stram hamstring for Nunez

Darwin Nunez kjente på en stram hamstring i kampen mot West Ham, noe som var årsaken til at han ble byttet ut etter 57 minutter.

– Han er et av disse tilfellene vi måtte være litt føre var med. Han er ikke skadet i den forstand, men han kjente det strammet til litt. Jeg vet ikke hvordan han føler seg i dag, men den medisinske avdelingen vil oppdatere meg, så vi får se.