Skifter tak under VM

Under VM-pausen skal klubben få på plass det nye taket.

Liverpool har fire kamper som skal spilles før det blir en fem uker lang pause med VM i Qatar. 

Det er en pause Liverpool skal bruke til å løfte på plass det nye taket på Anfield Road End. Når Leicester kommer til Anfield 30. desember vil en da kunne se en merkbart stor forskjell på klubbens nye tribune.

Byggeprosjektet til 80 millioner pund er i rute til å bli ferdig til neste sommer, før 2023/24-sesongen. Anfield vil da få en kapasitet på over 61 000.

Kan bli utsatt for vær

Klubben melder at det skal komme to kraner inn på gressmatten, via Sir Kenny Dalglish Stand og The Kop, og skal fjerne det nåværende taket på tribunen og få på plass det nye taket. Det skal ikke være fare for at dette ødelegger gressmatten, som skal beskyttes mens arbeidet pågår. Det har klubben testet på treningsfeltet AXA Training Centre tidligere i år.

Underveis i dette arbeidet så kan det være en viss mulighet for at en veldig liten del av hjemme- og borteseksjonen vil være utsatt for vær. Klubben vil da dele ut ponchoer.

– Når supporterne kommer tilbake til stadion etter VM-pausen, vil de se en merkbar forskjell, og se klarere hvordan fremtidige Anfield vil se ut, sier Paul Cuttill til Liverpoolfc.com.