Lagoppstillingen er klarThiago, Jota og Nunez starter mot Arsenal - Fabinho på benken

Liverpool fortsetter med sin 4-2-3-1/4-2-4-formasjon mot Arsenal.

De store kampene kommer tett som hagl både for Arsenal og Liverpool nå. The Gunners vant lokaloppgjøret mot Tottenham forrige helg, og får altså besøk av Jürgen Klopps menn i helgen. Liverpool får på sin side besøk av ligatoer Manchester City neste helg.

Liverpool kommer til nord-London i kjølvannet av sin verste ligastart under Jürgen Klopps sju år på Anfield. Jürgen Klopps mannskap lå foran denne ligarunden på niendeplass i Premier League, med bare 10 poeng fra sine sju første kamper. Arsenal har til sammenligning plukket 21 poeng, og er dermed elleve poeng foran Liverpool med en kamp mer spilt.

For Liverpool er Andy Robertson, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og Arthur Melo ute med skader.

Arsenal-manager Mikel Arteta må unnvære Emile Smith Rowe, Mohamed Elneny og Oleksandr Zinchenko.

Liverpool stiller det samme laget som mot Rangers tirsdag kveld. Det betyr altså at Jürgen Klopp går offensivt til verks på Emirates i en 4-2-3-1/4-2-4-formasjon.

Dette betyr at Fabinho nok en gang er blitt benket av tyskeren. Midtbanekollega Jordan Henderson spiller sin 550. kamp i klubbkarrieren.

– Med den tiden vi har mellom disse kampene tenkte jeg at endringer på laget ikke ga så mye mening, så denne gangen stiller vi uforandret. Det handler om områdene vi ønsker å stenge. Vi må skape problemer for dem offensivt, og vi må finne defensiv stabilitet, sier Jürgen Klopp foran kampen.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Tsimikas, Henderson, Thiago, Diaz, Salah, Jota, Nunez

Innbyttere: Kelleher, Gomez, Fabinho, Konate, Milner, Firmino, Elliott, Carvalho, Phillips

Arsenal: Ramsdale, White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu, Partey, Xhaka, Saka, Ødegaard, Martinelli, Jesus

Innbyttere: Turner, Tierney, Cedric, Holding, Lokonga, Vieira, Marquinhos, Nelson, Nketiah

Arsenal - Liverpool spilles på Emirates søndag klokken 17.30, og blir vist direkte på V Sport Premier League og Viaplay.