Thiago ute med øreinfeksjon

Thiago Alcantara spiller ikke mot Nottingham Forest som følge av en infeksjon i øret.

Jürgen Klopp sier at Thiago Alcantara ikke spiller dagens kamp mot Nottingham Forest fordi han våknet lørdag morgen med en øreinfeksjon. Spanjolen var tiltenkt en plass i lagoppstillingen, men infeksjonen gjør at det i stedet er Curtis Jones som starter ved siden av Fabinho på midtbanen. 

– Han fikk en vond infeksjon over natta. Avgjørelsen ble tatt klokken kvart over fem i dag morges. Sånn er det av og til, sier Klopp til BT Sport før kampen.

Darwin Nunez er heller ikke i lørdagens kamptropp. Der har klubben valgt ikke å ta noen sjanser etter at spissen hadde en kjenning i hamstringen etter onsdagens kamp mot West Ham på Anfield. 

– Kampen kommer for tidlig for Darwin. Han kjenner fremdeles intensiteten i musklene etter kampen, så han kunne ikke spille i dag. Kanskje han kunne spilt i morgen eller mandag, men ikke i dag, sier Klopp.

Det betyr en benk med to keepere og et par tenåringer for Liverpool i lørdagens kamp. 

Forhåpentligvis vil det ikke være lenge før Thiago og Nunez er tilbake for fullt. Fra før er Arthur, Luis Diaz, Diogo Jota, Naby Keita, Ibrahima Konaté og Joel Matip ute for Liverpool.