Tre dager etter at 35 000 danset på Johan Cruijff ArenA kommer Liverpool på besøk

I helgen var det en stor festival på Ajax sin hjemmebane.

Siden 2014 har Amsterdam Music Festival (AMF) blitt arrangert i midten av oktober i den nederlandske hovedstaden.

Festivalen tiltrekker seg 35 000 danseglade, og denne helgen var navn som Tiësto, Armin van Buuren, Brennan Heart, Topic og Timmy Trumpet på plakaten.

Dørene åpnet kl. 20.00 – og stengte ikke før kl 6 på morgenen, ifølge festivalens nettsider

Champions League-fotball på onsdag

Det skal bli interessant å se hvilken forfatning gressmatten på Johan Cruijff ArenA vil være i onsdag kveld, når Liverpool kommer til Ajax for den viktige gruppespillskampen i gruppe A.

På tirsdagens pressekonferanse fikk Ajax-målvakt Remko Pasveer spørsmål om gressmatten.

– Jeg var ikke blant dem som danset på den. Jeg har sett på banen, og folk jobber hardt med det, så den vil bli perfekt til i morgen, sa Pasveer på tirsdagens pressekonferanse.

Ajax trente tirsdag på sitt treningsfelt De Toekomst, og ikke på hjemmebanen sin.

Liverpool hadde sin åpne trening på AXA Training Centre i Kirkby før avreise til Amsterdam, og ikke på stadion slik mange lag ofte har før bortekamper i Europa.

Jürgen Klopp og en spiller skal møte pressen kl. 20.00, i en pressekonferanse vi kommer til å følge her på lievrpool.no.

Forventer full konsentrasjon

Ajax-forsvaret har sluppet inn flere mål enn de vanligvis gjør denne høsten. Målvakt Pasveer fikk sin landslagsdebut for Nederland i slutten av september. Han fyller 39 år om to uker.

MØTTE PRESSEN: Ajax sin målvakt var med på tirsdagens pressekonferanse.

MØTTE PRESSEN: Ajax sin målvakt var med på tirsdagens pressekonferanse.

På pressekonferansen fikk han spørsmål om baklengsmålene, og at han hadde sluppet inn 15 mål på seks kamper siden han fikk landslagsdebuten.

– Det er ganske frustrerende, og ikke noe du forventer. Det er min oppgave å organisere og gi forsvaret foran meg en bedre struktur, svarte han.

Han tror at fokuset og konsentrasjonen vil være bedre mot et lag som Liverpool, enn det har har vært i de tre foregående ligakampene mot RKC Waalwijk, Excelsior og FC Volendam, der Ajax ikke har klart å holde nullen.

– Underbevisst vil du vanligvis være mer fokusert i morgendagens kamp. Jeg kan ikke sette fingeren på hvorfor det er slik, men jeg forventer at hele laget vil være veldig fokusert, svarte han.

Ajax - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.