– Vi trenger ikke gi ham fem millioner beskjeder

Jürgen Klopp er opptatt av å la Darwin Nunez få spille sitt naturlige spill. Nå håper manageren at det medisinske teamet friskmelder uruguayaneren til kampen mot Nottingham Forest.

Darwin Nunez ble matchvinner mot West Ham med en flott heading på et innlegg fra Kostas Tsimikas, men ble byttet ut etter 57 minutter etter at han kjente det strammet til i en muskel på baksiden av det ene låret. Jürgen Klopp vil ikke kalle det en skade, men er likevel ikke 100 prosent sikker på om han kan benytte Nunez i kampen mot Nottingham Forest lørdag ettermiddag. 

– Han er en av disse spillerne vi må følge opp, men han ble ikke skadet i den forstand. Han kjente bare noe på baksiden av låret. Han fikk behandling i går, og jeg vet ikke om han fortsatt kjenner det i dag. Jeg vet ikke hva den medisinske avdelingen vil fortelle meg. Vi får se, sa Klopp til pressen.

Fem mål på tolv kamper

Nunez har gjort fem mål på tolv kamper for Liverpool etter overgangen fra Benfica, og virket å være i god form i kampen mot The Hammers.

– For hans del handler det om å holde seg skadefri og få minutter på banen. Og selvsagt å score mål, sa Klopp om Nunez under fredagens pressekonferanse. 

– Han spiller sitt naturlige spill. Han er ikke en spiller vi trenger å gi fem millioner beskjeder. Det vil ikke være fornuftig. Vi må bare bli vant til løpene hans. Han trengte selvsagt å bli vant til vår måte å spille på. Vi er kommet mye lenger i utviklingen nå, men vi er langt fra å være i mål. 

Flere sterke egenskaper

Klopp mener at Nunez har mye å tilby laget hans som spiller. 

– Det er veldig spennende. Det handler ikke bare om farten hans, men selvsagt det også. Han er veldig god i lufta, han er en god avslutter, og dersom han roer seg ned litt vil han med en gang skjønne hvor god han er teknisk. Noen ganger spretter ballen litt hit og dit for ham, men det er ikke noe problem, for det skjer i fotball.

– I en ny klubb føles alt litt annerledes. Det vet alle. Det er som om alle finstuderer deg, og sier at du ikke er god på ditt eller datt. Darwin er en spennende spiller, og en veldig ung spiller. For en spiss av dette kaliberet er han veldig ung.

– Jeg har jobbet med noen få veldig gode spisser opp gjennom årene, og ingen av dem vær i nærheten av å være det ferdige produktet på hans alder. Det er mye mer i vente fra ham.