– 15 poeng i denne gruppen er utrolig med tanke på starten vi hadde

Jürgen Klopp var fornøyd med seieren, men satte enda mer pris på prestasjonen mot Napoli.

Liverpool møtte Napoli vel vitende om at et lite mirakel var nødvendig for å sikre gruppeseieren. Til slutt er det italienerne som topper gruppen, men Jürgen Klopps lag fikk seg likevel en opptur i form av en 2-0-seier og en solid prestasjon mot laget som stod med 13 strake seiere i alle turneringer. 

– Jeg likte det jeg så, og jeg hadde likt det også uten scoringene. Vi trengte en reaksjon, og det var det vi viste. Det å være kompakt i laget utgjør en så stor forskjell, sa Klopp til BT Sport etter kampen ifølge Anfield Watch. 

Liverpool er langt fra de eneste som har fått unngjelde av Napolis fyrverkerifotball denne høsten, men på Anfield sa det stopp for italienerne. 

– 15 poeng i denne gruppen er utrolig med tanke på starten vi hadde, sa Klopp og siktet til 4-1-tapet på Stadio Diego Armando Maradona. 

Tekniske problemer med VAR

Klopp mener hele laget leverte en god kamp. 

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen og guttene spilte veldig bra. Vi måtte være kompakte fordi de er et lag som spiller bra med ballen. I den første kampen var vi altfor utålmodige. Det var mye bedre i kveld, og jeg er veldig fornøyd, sa Klopp. 

Han fikk også spørsmål om hva han synes om Curtis Jones sin prestasjon på venstrekanten. 

– Han hadde en veldig god kamp i kveld, både offensivt og defensivt, sa Klopp.

Det eneste å sette fingeren på etter tirsdagens kamp på Anfield var tidsbruken til VAR på de to offside-avgjørelsene. Ifølge Klopp hadde det en naturlig forklaring. 

– Jeg hørte at de hadde noen tekniske problemer med VAR og at det var det som førte til at det tok lang tid. Jeg så ikke det første målet, men regner med at de fattet korrekt avgjørelse, sa Klopp.