City fikk straffe og vant fem minutter på overtid

Slik gikk det i lørdagskampene.

Alle videoer er fra Viaplay.

Manchester City - Fulham 2-1

De aller fleste hadde forventet en enkel Manchester City-seier mot Fulham lørdag, og slik så det også ut til å bli da Julian Alvarez ga de lyseblå ledelsen.

Så gikk en tidligere Liverpool-spiller på løp. Harry Wilson, som akkurat er tilbake fra skade, ble tatt i ryggen av Joao Cancelo da han var alene med Ederson. Dommer ga Cancelo det røde kortet, og Andreas Pereira satte inn utligningen fra straffemerket. City måtte spille 64 minutter med 10 mann.

City hadde sine sjanser, men det så ut til at Fulham skulle ri det av og få med seg ett poeng, før Antonee Robinson felte Kevin de Bruyne på fryktelig klønete vis. Erling Braut Haaland satte inn vinnermålet fem minutter på overtid.

Det var målrikt i alle kampene i 16-runden i Premier League i dag.

Nottingham Forest - Brentford 2-2

Morgan Gibbs-White scoret det første målet, før Bryan Mbuemo utlignet fra straffermerket. Yoane Wissa scoret så for bortelaget med 15 minutter igjen. Seks minutter på overtid scoret Mathias Jørgensen selvmål, og de to lagene delte pengene.

Leeds United - Bournemouth 4-3

Leeds scoret kampens første mål fra straffemerket allerede etter tre minutter, men så skulle det meste handle om Bournemouth. Etter 48 minutter var det gjestene som ledet 3-1, etter scoringer av Tavarnier, Billing og Solanke. Så startet Leeds comebacket.

Først Greenwood til 2-3, så Cooper på corner til 3-3, før Summerville scoret 4-3 og vinnermålet i det 84. minutt

Wolverhampton - Brighton 2-3

Wolves ansatte ny manager i dag, men han kommer ikke til å ta over før neste helg. Adam Lallana scoret kampens første mål for Brighton, før Guedes kontret inn 1-1. Ruben Neves scoret så 2-1-målet for Wolves fra straffemerket ti minutter før pause.

Lallana hadde en god dag på jobben, og hadde målgivende til Mitoma like før pause, da også Nelson Semedo ble utvist for vertene. I det 83 minutt scoret Pascal Gross vinnermålet for Bournemouth.

Everton - Leicester 0-2

Fremgangen fortsetter for Brendan Rodgers og Leicester, og lørdag kveld vant de 2-0 borte mot Everton. Youri Tielemans scoret igjen med et strålende langskudd, før Harvey Barnes satte inn 2-0 på en kontring etter fint forarbeid av James Maddison.

Liverpool spiller sin kamp borte mot Tottenham, søndag kl. 17.30. Kampen vises på V Sport PL og Viaplay.