Den unge supporteren fikk litt av en overraskelse fra Caoimhin Kelleher

Denne helgen ble årets mest populære TV-program i Irland vist – og en Liverpool-spiller var i sentrum.

The Late Late Toy Show er et årlig TV-program som sendes på kanalen RTÉ i Irland, og er et program som er vanskelig å forklare… Det handler om barneleker – har barn i fokus – i tillegg til kjendiser som dukker opp. Denne gang var Emma Watson, kjent fra Harry Potter-filmene, en av gjestene. Det var også Caoimhin Kelleher.

Det årlige showet skal være det mest sette TV-programmet i landet, og har blitt vist hvert år siden 1975. Timingen er neppe tilfeldig, et program med om leketøy, sendt siste helgen i november inn mot julegavehandel.

Denne gang var den unge Liverpool-supporteren Cealan Green fra East Wall i Dublin på scenen. Han skulle ta straffe med bind for øynene. Han scoret, fikk ta av seg bindet, og se at det var den irske landslagsmålvakten han hadde scoret på. Kelleher hadde tatt med seg en drakt signert av hele Liverpool-troppen, og inviterte Cealan sammen med hele familien med på tur til Anfield.

Se hele klippet i tweeten under:

I Irland har de vært opptatt av hvor vanskelig det vil være for Kelleher når han skal forklare hva «The Toy show» er for noe. Og det var vanskelig nok med Google foran seg.

Ser frem til å kunne trene

Kelleher selv har gitt et intervju med Liverpoolfc.com, om ferien han og medspillerne nå har fått midt i sesongen. De har fortsatt en uke fri igjen, før de skal møte opp og fly sammen til Dubai for en treningsleir.

– Det gir oss først og fremst en mulighet til å få litt hvile, og mulighet til å lade batteriene. Etter at vi har gjort det, er det nok av tid til å bare fokusere på trening og forbedre oss på de tingene vi må forbedre, sier Kelleher til Liverpoolfc.com

– Midt i en sesong så får du vanligvis ikke slik tid. Det er vanligvis kamp etter kamp, så dette blir en mulighet for oss som gruppe der vi får noen gode treningsøkter og kan forbedre oss.

Han forteller at han skal følge med på VM, og da spesielt på de spillerne som spiller i hans posisjon.

– Det er åpenbart noen store målvakter i aksjon der, så det blir fint å se dem og prøve å lære noe fra dem når de spiller, sier 24-åringen.