Det kan bli Luton-manageren som leder Southampton på Anfield

Southampton skal onsdag holde samtaler med Nathan Jones om den ledige managerjobben på St Mary's.

Luton-manager Nathan Jones kan bli mannen som erstatter Ralph Hasenhüttl i managerstolen på St Mary's, 

Jones er ifølge Telegraph Southamptons førstevalg, og sydkystklubben har spurt Luton Town om lov til å snakke med waliseren etter Lutons Championship-kamp mot Stoke tirsdag kveld.

Telegraph Sport forstår det slik at klubbene er så godt som enige om kompensasjonsbeløpet, og det virker opplagt at Jones vil forlate Luton etter Stoke-kampen og ta over som Southampton-manager før lørdagens kamp mot Liverpool på Anfield.

49-åringen har utrettet mirakler på minimale budsjetter i Luton. Han var mannen som fikk Luton opp i League One i 2018, og etter en vanskelig periode som Stoke-manager har ha nå stabilisert Luton som Championship-klubb.

Ledet Luton til playoff-plass

I fjor ledet Jones Luton til en playoff-plass i Championship på et svært minimalt budsjett. Hele spillertroppen hans kostet rundt 1,5 millioner pund samlet.

Når Southampton skal finne Hasenhüttls erstatter ønsker de en manager som kan utvikle unge talenter og samtidig styre klubben til fornyet Premier League-kontrakt.

Etter seieren over Chelsea i slutten av august har Southampton kun sanket fem poeng på ni kamper. De har tapt seks av disse kampene, inkludert søndagens 4-1 tap for Newcastle hjemme på St Mary's. 

Hasenhüttl fikk sparken mandag morgen, etter at sydkystklubben hadde vurdert å avsette ham en stund. 

Ruben Selles, hovedtrener for førstelaget, vil lede Southampton fra sidelinjen i ligacupkampen mot Sheffield Wednesday onsdag kveld, men Jones kan være på plass før helgens besøk på Anfield dersom forhandlingene går glatt.