Flyet ble over en time forsinket fordi Liverpool-spilleren glemte passet sitt

Andy Robertson avslører to lagkamerater som presterte å glemme passet sitt i forbindelse med bortekamper i Europa.

Et fly som skulle ta Liverpool-troppen til en bortekamp i Europa ble over en time forsinket fordi Divock Origi glemte passet sitt hjemme. Det avslører Andy Robertson i et intervju med podcasten Pitch Side.

Etter at han bekreftet at James Milner holder styr på spillerbøtene i klubben, ble venstrebacken spurt om det hadde vært delt ut noen uvanlige bøter. Da forteller Robertson om en hendelse på flyplassen i Liverpool, der Divock Origi glemte passet sitt.

– Å glemme passet sitt er en stor bommert. Det er et par spillere som har gjort det. Jeg skal ikke nevne Divock Origi med navn, ler Robertson.

– For et par år siden måtte Divock dra hjem fra flyplassen for å lete etter passet. Flyet ble forsinket med omtrent en time før han fant det og kom tilbake. Det var da dette punktet ble lagt til listen av forseelser som resulterer i bot, for du kan jo ikke dra uten pass.

– Det har vel bare vært et tilfelle til etter den gangen, og han er heller ikke i klubben lenger, sier skotten, før han hvisker:

– Sadio Mané.

Robertson trekker også frem Origi som den lagkameraten han har hatt som har vært dårligst kledd, og avslører at denne tvilsomme æren nå tilfaller Nat Phillips etter at Origi dro til AC Milan. Jordan Henderson får tittelen som den mest velkledde lagkameraten av Robbo.

Tror Brasil vinner VM

Den skotske landslagskapteinen trekker frem Lionel Messi som den tøffeste motstanderen han har spilt mot i sin Liverpool-karriere. 

På spørsmål om det beste five-a-side-laget han kan tenke seg bestående av spillere han har spilt sammen med plukker Robbo ut Alisson Becker, Mohamed Salah, Thiago Alcantara og Alex Oxlade-Chamberlain i tillegg til seg selv!

Skotten får også spørsmål om hvem han tror vinner VM.

– Vi heier selvsagt på alle Liverpool-spillerne som skal til VM, men jeg tror Brasil vil gå til topps. En nasjon som kan droppe Bobby Firmino fra troppen er sterk, for Bobby er utrolig god. Jeg tror Brasil vinner, men vi får vente og se.