– Jeg drømmer om å gjøre det samme en gang til

Caoimhin Kelleher avgjorde ligacupfinalen for Liverpool i februar. I morgen spiller han sin første kamp for sesongen, i nettopp ligacupen.

Assistentmanager Pep Lijnders bekreftet tirsdag at reservekeeper Caoimhin Kelleher vil vokte buret for Liverpool i ligacupens tredje runde mot Derby. Det ser sisteskansen virkelig frem til, etter å ha vært ute med en lyskeskade helt fra midten av juni til slutten av september.

Den irske landslagskeeperen spilte fire ganger for Liverpool i ligacupen forrige sesong, og avgjorde sågar straffespark-konkurransen mot Chelsea i finalen. 

– Hele troppen gleder seg til å spille ligacup igjen, uttaler Kelleher til Liverpoolfc.com.

– Etter at vi vant turneringen forrige sesong, ser vi frem til å gjøre et nytt forsøk på å vinne den. De fleste av mine kamper for Liverpool har kommet i ligacupen, og nå ser jeg frem til å komme igang igjen. 

– For motstanderne er det sikkert en stor motivasjonsfaktor at de har muligheten til å slå ut den regjerende mesteren. Uansett hvem vi møter, vil de ønske å gjøre det. Men vi ønsker å gå hele veien og vinne turneringen nok en gang. 

– Det var en fantastisk følelse å vinne turneringen forrige sesong, og forhåpentligvis klarer vi det igjen. 

Tok det avgjørende straffesparket

Kelleher tok Liverpools ellevte og siste straffespark i finalen mot Chelsea, før Chelsea-keeper Kepa satte ballen høyt over mål.

– Jeg var veldig glad for at det straffesparket gikk inn. Jeg brydde meg ikke om hvor ballen havnet, bare den gikk inn. Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle havne i en slik situasjon. Når jeg ser tilbake på dette nå, så er det veldig gode minner for meg. Forhåpentligvis kan noe lignende skje denne sesongen.

Kelleher spilte åtte kamper for Liverpool forrige sesong. Kampen mot Derby blir hans første denne sesongen. 

– Jeg håper vi kan nå så langt som mulig i ligacupen, slik at jeg får spilt en del kamper. Jeg ønsker å gjøre det bra i cupene, men om jeg behøves i andre kamper er jeg klar for det også. Men jeg håper virkelig at Ali ikke blir skadet. Jeg håper å nå så langt som mulig i cupene, for det er der jeg vil få flest muligheter til å spille.

Liverpool - Derby har avspark onsdag klokken 21.00 og blir sendt direkte på V Sport 2 og Viaplay.