Spurs blant de beste hjemme, men tidspunktet kan være gunstig

Antonio Contes menn har vist svakhet etter en sterk åpning.

Søndag er det duket for viktige poeng i spill mellom Tottenham og Liverpool.

Antonio Contes menn har sett solide ut. De toppet Premier League etter første runde, og har aldri vært dårligere enn nummer fire på tabellen.

På Tottenham Hotspur Stadium er status 5-0-1. Kun Manchester City og Arsenal har tatt flere poeng hjemme.

Når vi i tillegg vet at Liverpool er blant de dårligste bortelagene i serien med sine 0-2-3, kan det se lite muntert ut. Likevel kan timingen være gunstig for å møte Spurs nå.

Vist svakheter i høst

Etter at Tottenham kom flyvende ut med 4-1 over Southampton i ligaåpningen, har det vært sterkt frem til nedsablingen av Leicester 6-2 i midten av september, og den påfølgende spillepausen.

1. oktober kom det første ligatapet mot byrival Arsenal. Måneden ble avsluttet med to nye tap mot Manchester United og Newcastle, før de måtte slite med å hente opp 0-2 mot Bournemouth. Rodrigo Bentancur ble matchvinner på overtid.

SPILLER NEPPE MOT LIVERPOOL: Heung-min Son er så god at han vil ha vært et tap for hvilket som helst lag.

SPILLER NEPPE MOT LIVERPOOL: Heung-min Son er så god at han vil ha vært et tap for hvilket som helst lag.

Spurs har en god 11-er på papiret, men det er spørsmål ved bredden. Nå er det en rekke skadeproblemer, deriblant Dejan Kulusevski, Richarlison og Cristian Romero, og Champions League ble en uventet kraftanstrengelse hele veien inn.

I det krevende bortemøtet i Marseille 1. november mistet de viktige Heung-min Son med en øyeskade. The Telegraph skriver at VM kan spøke for koreaneren.

Operasjonen hans ble flyttet og vil finne sted i dag, fredag. 

Tottenham - Liverpool har avspark 17:30 søndag 6. november. Se den på V Sport PL/Viaplay.