Tottenham to vidt forskjellige lag før og etter pause

Fullfører kampene imponerende og scorer ofte sent.

Når Liverpool gjester London på søndag, er det viktig å være på og stå hele kampen ut.

Motstander Tottenham har nemlig denne sesongen gjort seg kjent for å starte tregt, men skifte fullstendig ham i andre omgang.

I deres fire siste kamper har de ligget under til pause og gått målløse i garderoben. Det er syv kamper siden sist Spurs ledet før sidebyttet. Likevel fortsetter de å ta poeng.

Bedre på så godt som alt siste 45

The Telegraph har sett nærmere på tallene som viser hvor gode Tottenham er her. Det er som dag og natt.

Denne sesongen har de gjort 12 mål før pause, 22 etter. Forventede antall mål går opp fra 11.51 i første til 19,05 i andre omgang, mens forventet antall baklengs går fra 9,46 til 10,7.

Antonio Contes menn avslutter også betydelig mer de siste 45. 158 ganger mot 122. Hele 61 treffer mål, mot 41 i første halvdel.

Antall pasninger på siste tredjedel stiger og noe, men oppsiktsvekkende er antall berøringer i motstanderens boks som går fra 198 til 270.

SJELDENT SYN SÅ LANGT I ÅR: Jürgen Klopps gutter har slitt de gangene de har havnet under tidlig, men klarte å vende mot Newcastle 31. august.

Som om ikke det var nok slipper de også til mindre avslutninger på mål og totalt.

Dette er et tegn på mental styrke, i tillegg til å være fysisk godt trent.

Liverpool kommer ofte under først

For Liverpool har det lugget i åpningen denne sesongen. I hele åtte av tolv ligakamper har motstanderen scoret først.

Kun West Ham United og Southampton, med ni ganger hver, har kommet verre ut.

De gangene Jürgen Klopps mannskap har sluppet inn det første før pause, har de kun klart å vinne én gang (overtidsdramaet mot Newcastle).

Det ligger an til å bli to interessante, og kanskje forskjellige omganger, når disse to lagene møtes søndag 17:30. Kampen ser du via  V Sport PL/Viaplay.