– Verdensklassespillere overalt, trusler overalt

49-årige Nathan Jones fikk sin første kamp som Premier League-trener på Anfield.

– Ikke i nærheten av å være fornøyd med resultatet fordi jeg liker ikke å tape kamper, dog på et av de tøffeste stedene i Europa å komme til, var Nathan Jones’ konklusjon etter hans første Premier League-kamp.

– De har verdensklassespillere overalt, trusler overalt, men det er en god læringskurve, og jeg er veldig fornøyd med noen elementer. Jeg vet det er mye jobb å gjøre men jeg vet også jeg har mange verktøy videre.

Det ble tidlig klart at denne kampen skulle ha mål i seg. Under kan du se høydepunktene fra Anfield: 

Likevel kom samtlige fire scoringer før sidebyttet. To fulltreffere fra Darwin Núñez sikret langt på vei poengene for hjemmelaget.

– Vi kom til Anfield og vi skapte sjanser. Det skulle ikke skje i dag, men vi må ta det positive og nyte pausen, kom det fra Southamptons målscorer Ché Adams.

Ser positivt på VM-pausen

Kun Wolverhampton er bak «The Saints» på tabellen, men nyankomne Nathan Jones hadde kun en treningsøkt med laget før de møtte Liverpool.

NYE FJES PÅ SIDELINJA: Southampton hadde ny trener på Anfield, og med Jürgen Klopps suspensjon var det Pepijn Lijnders som ledet de røde.

NYE FJES PÅ SIDELINJA: Southampton hadde ny trener på Anfield, og med Jürgen Klopps suspensjon var det Pepijn Lijnders som ledet de røde.

– Når du kommer til Anfield må du være vanskeligere å spille mot og det må bli vanskeligere å score mot oss men som jeg sa, vi må bare ta det positive, maner Adams som er lagets toppscorer med fire ligamål.

– Vi har fått en ny trener og nye ideer og jeg tror den pausen har kommet på riktig tidspunkt.

Southamptons neste ligakamp er hjemme mot Brighton 26. desember. Samme dag skal Liverpool til Aston Villa.