Årets strålende julehilsen fra sjefen

Det har blitt en tradisjon at manageren spiller inn en julehilsen til supporterne. Se den her.

I 2020 sang han Wham!-låten «Last Christmas». I 2021 slo han til med den tyske «O du fröhliche».

– Wow, jeg har satt en virkelig høy standard, har jeg ikke?, sier manageren i starten av årets julehilsen.

– Dere vet mye bedre enn meg hva dere ønsker å synge på denne dagen. Jeg har noen spesielle filmer jeg liker å se i denne perioden av året. «Love Actually» er en av dem, og jeg er ganske sikker på at vi kommer til å se den igjen i år. Det er mye galt som skjer i verden for øyeblikket, så det er fint å ha disse filmene der temaene ikke er så alvorlige som de er i den virkelige verden, sier manageren videre.

Han oppsummerer 2022 fra laget sitt – et år der de røde vant ligacupen, FA-cupen og Community Shield, og ble nummer to i Premier League og tapte Champions League-finalen.

– Sportslig var 2022 et ganske suksessfullt år vil jeg si. Det startet med Carabao Cup-finalen. FA-cupfinalen var spesiell. Jeg likte den så godt. Ligaen var åpenbart også ganske spektakulær, og vi kom nære igjen. Jeg vet at det ikke settes så stor pris på, det skjønner jeg når du kommer nærme, men som trener er jeg veldig stolt av det.

Et enda bedre 2023

Manageren var også innom Champions League-finalen, og kaoset rundt Stade de France.

– Champions League-finalen… Thibaut Courtois hadde en ganske god dag. Vi gjorde det ganske bra, men det føltes ikke slik. Det føltes ikke slik av ulike grunner. Vi visste ikke hvorfor rett etter kampen da vi var nedfor, men da vi hørte historiene fra familiene våre om hva som skjedde rundt stadion, så var det åpenbart at det var en spesiell kveld av helt gale grunner. Det bli ikke en Champions League-finale vi kommer til å huske for resten av livene våre, sier han.

– Det vi vil huske resten av livet var dagen etter Champions League-finalen. Du gir alt, og du får mye, men ikke alt. Dersom det ikke er verdt å feire, vil det være det verste du kan signalisere til verden utenfor. Derfor feiret vi to cuptriumfer, og at vi står sammen, er i live, og er glade i hverandre, sier manageren. At vi kan være annerledes, og ønsker å vise at vi reagerer på en annen måte. Denne klubben er så spesiell, og dersom noen ikke visste det fra før, var denne dagen det siste beviset på det. Det var utmerket. Jeg har ikke ord for det, og når jeg snakker om det får jeg gåsehud.

Manageren ønsker supporterne en riktig god jul, og håper på et enda bedre 2023.

– Den nye sesongen har startet, og vi har ikke kommet i gang slik vi forventet. Slik er livet, og du må håndtere det. Vi har kjempet oss gjennom det, og er nå på skuddhold. Det er alt jeg trenger. Det er første juledag. Det er tidenes jul, og slik bør vi feire det. Jo eldre jeg blir, og jo gråere skjegget mitt blir, så ligner jeg mer på nissen. Hvert år er spesielt, selv for en 55 år gammel mann. Jeg gleder meg, fordi familien samles. Herfra skal vi kjøre på igjen, og jeg kan ikke vente.

– Nyttårsaften, og så for 2023. Da skal vi prøve å lære fra feilene vi og andre har gjort i 2022, og jobbe sammen for å hjelpe hverandre og gjøre det til det beste året av våre liv. La oss prøve på det sammen. God jul!

Aston Villa - Liverpool spilles andre juledag kl. 18.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.