Bekreftet: Gakpo er klar!

Liverpool bekrefter signeringen av Cody Gakpo.

Liverpool har kjøpt Cody Gakpo fra PSV Eindhoven, for en overgangssum som kan stige til 44 millioner pund. De røde betaler 37 millioner pund, som kan stige med ytterligere sju millioner dersom alle klausuler slår inn.

Nederlenderen, som scoret tre mål i VM, har signert en 5,5 årskontrakt, og binder seg til LFC frem til sommeren 2028.

Klubben la ut en melding på Twitter kl. 21.52, med en video av at Virgil van Dijk sender sin landsmann en melding om at han må finne et juletre. 27. desember 2017 ble kjøpet av van Dijk bekreftet på den måten – og nå kjøper de røde altså en ny hollender i romjula. Fem minutter senere kom bildet foran juletreet.

– Jeg er veldig glad for å være på plass

23-åringen blir formelt Liverpool-spiller når overgangsvinduet åpner 1. januar. Klubben bekrefter at de har kommet til enighet om de personlige betingelsene. Onsdag var han gjennom den medisinske sjekken på AXA Training Centre.

Gakpo topper statistikken i Eresdivise både for mål og målgivende, og hadde et meget godt VM for Nederland der han scoret tre mål.

– Jeg føler meg veldig bra. Jeg er veldig glad for å være her, og ser frem til å trene og spille her for denne utrolige klubben, sier spilleren til klubbens offisielle nettsider etter signeringen.

– Jeg mener det er en flott klubb for meg å komme til, for å vise hva jeg kan gjøre for å hjelpe laget med å oppnå flere flotte øyeblikk slik de allerede har gjort de siste årene. Personlig er det bra for meg å kunne utvikle meg her, og det er flere store spillere som jeg kan lære mye fra, sier han videre.