– Det er ikke slik at vi vil ha mange tilbake mot Leicester

Jürgen Klopp tror han kun vil ha én spiller mer tilgjengelig mot Leicester enn han hadde mot Aston Villa.

Under dagens pressekonferanse bekreftet Jürgen Klopp at han vil ha Ibrahima Konate tilbake i troppen mot Leicester.

Franskmannen har fått fordøyet Frankrikes tap i VM-finalen mot Argentina, og etter noen fridager er midtstopperen tilbake i full trening igjen. 

Gledelig for Klopp var det også at Liverpool ikke ble belemret med noen nye skader i 3-1-seieren over Aston Villa på Villa Park.

For tidlig for Firmino og Milner

Manageren indikerte imidlertid at de to spillene som sto over kampen på Villa Park med korttids-skader, Roberto Firmino og James Milner, ikke vil være tilbake mot Leicester.

– Vi har ingen nye skadeproblemer etter Villa-kampen, men det er ikke slik at vi vil ha mange tilbake mot Leicester heller, om vi ser bort fra Ibou, sa manageren under pressekonferansen torsdag ettermiddag.

– Ibou er tilbake i trening med oss, og vil være tilgjengelig til kampen. Det er positivt, for vi vet at dette blir en tøff kamp.

Nysigneringen Cody Gakpo er ikke spilleberettiget ennå. Nederlenderen blir ikke offisielt Liverpool-spiller før den 1. januar, og på grunn av at det er fridag på mandag tror Klopp at det blir vanskelig å få arbeidstillatelsen og de nødvendige papirene signert før kampen mot Brentford mandag kveld. Derfor er det mest sannsynlig at vi må vente til FA-cupkampen mot Wolves før nederlenderen får sin debut.

– Det kan være en sjanse for at han blir involvert mot Brentford, men jeg tror det vel ikke helt. Det er fridag på mandag, og papirene som må være signert innen lunsjtid den dagen. Så trolig blir det mot Wolves, sa Klopp.

Foruten Firmino og Milner har Liverpool også Curtis Jones, Arthur Melo, Diogo Jota, Luis Diaz og Kaide Gordon på skadelisten.