Lagoppstillingen er klarDette er laget Klopp mønstrer mot Leicester

Lagoppstillingen er klar til Liverpools andre ligakamp i romjulen. Ingen Fabinho i troppen.

Det er klart for Liverpools første hjemmekamp på halvannen måned. Leicester kommer på besøk, og Jürgen Klopps menn har en mulighet til å komme opp i 28 poeng og legge press på de andre topp fire-kandidatene før de skal i aksjon lørdag og søndag.

Skulle Liverpool vinne i kveld, vil de ta sin fjerde strake seier i Premier League. Vi må tilbake til april for å finne sist det skjedde.

Ibrahima Konate er tilbake i troppen etter sitt VM-eventyr med Frankrike, men kampen kommer for tidlig for Roberto Firmino og James Milner som begge har fått småskader i julen.

Foruten Firmino og Milner har Liverpool også Curtis Jones, Arthur Melo, Diogo Jota, Luis Diaz og Kaide Gordon på skadelisten.

Forfall av personlige årsaker

Jürgen Klopp gjør en endring på laget i forhold til mannskapet som startet mot Aston Villa 2. juledag. Fabinho står over kveldens kamp av personlige årsaker, og Harvey Elliott erstatter brasilianeren. 

Fabinho er på sykehuset med sin kone, da paret venter sitt første barn, og fødselen er i gang.

Ibrahima Konate sitter på benken.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Thiago, Henderson, Elliott, Oxlade-Chamberlain, Salah, Nunez

Innbyttere: Adrian, Gomez, Konate, Keita, Tsimikas, Carlvaho, Clark, Bajcetic, Doak

Leicester: Ward, Castagne, Amartey, Faes, Thomas, Ndidi, Soumare, Dewsbury-Hall, Perez, Barnes, Daka

Innbyttere: Iversen, Soyuncu, Vestergaard, Brunt, Mendy, Tielemans, Albrighton, Iheanacho, Vardy

Leicester har seks mann på skadelisten

Leicester, med tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers i sjefsstolen, ligger på 13. plass i Premier League, og har fire poeng ned til lagene under nedrykksstreken.

Leicester må klare seg uten James Maddison, som sliter med en kneskade. I tillegg er Maddisons erstatter i forrige kamp mot Newcastle, Dennis Praet, ute med en skade i hoften han fikk i den kampen. 

James Justin, Ricardo Pereira, Jonny Evans og Ryan Bertrand er alle ute med langtidsskader.

Liverpool - Leicester på Anfield har avspark klokken 21.00 og blir sendt direkte på V Sport PL og Viaplay.