Dette er reglene i kveldens kamp mot Manchester City

Fremdeles ingen VAR i ligacupen når en plass i kvartfinalen ligger i potten.

Det er ligacup på menyen i kveld, og i denne turneringen er det noen spesielle regler som gjelder, og noen regler vi kjenner godt til fra før.

Her er de viktigste reglene å kjenne til før kampen mot Manchester City.

Kan det bli omkamp?

Oppgjøret skal avgjøres i kveld, og i motsetning til i FA-cupen er det ikke noen omkamp dersom kampen ender uavgjort. I ligacupen er det kun i semifinalen at en duell skal avgjøres over to kamper.

Hva med ekstraomganger?

I ligacupen er det heller ingen ekstraomganger. Det betyr at kampen vil gå rett til straffekonk dersom det ender uavgjort, slik vi så i forrige runde mot Derby på Anfield.

Hvilken runde er vi i?

Vi er nå kommet til fjerde runde, eller åttendedelsfinalen. 

Liverpool og Manchester City kom inn i tredje runde av cupen. De røde slo ut League One-laget Derby på straffekonk mens City vant 2-0 hjemme mot Premier League-rivalen Chelsea. 

En plass i kvartfinalen er i potten i kveld. Syv av åtte lag er allerede klare - Wolves, Southampton, Nottingham Forest, Newcastle, Manchester United, Leicester og Charlton.

Hvor mange innbyttere kan man benytte?

Som i resten av fotballen er det nå lov å gjøre fem spillerbytter, og man kan ha med seg ni spillere på benken. Det er kun lov å gjøre stopp i spillet tre ganger i løpet av kampen for å gjøre bytter. Hvert lag kan få opptil to ekstra bytter ved mistanke om hjernerystelse hos en spiller.

Er det VAR?

Nei, i ligacupen benyttes ikke videodømming før i semifinalen.

Hvem dømmer?

David Coote er dommer i kveldens kamp. Forrige gang han dømte Liverpool var i hjemmekampen mot Shrewsbury i FA-cupen for nesten et år siden.

Når spilles neste runde?

Kvartfinalen spilles i midtuken 10. eller 11. januar, og laget som går videre vil dermed få en veldig hektisk januar. Trekningen til kvartfinalen finner sted torsdag kveld, like etter at sluttsignalet har gått på Etihad.

Når er avspark?

Kveldens kamp på Etihad Stadium starter klokken 21, og vises på V Sport 1 og Viaplay.