Klopp bekrefterDiaz har fått et tilbakeslag og er skadet igjen

Dårlige nyheter fra treningsleiren i Dubai.

I dag kommer det veldig dårlig nytt fra treningsleiren i Dubai.

Luis Diaz mistet de ti siste kampene før VM-pausen med en kneskade han pådro seg mot Arsenal i oktober, så det var svært oppløftende at han var med fra start sammen med lagkameratene denne uken.

Dessverre var den gleden kortvarig, og colombianeren har fått et tilbakeslag. Han er nå skadet igjen, og sendt tilbake til Merseyside, rapporterer Paul Joyce i The Times.

25-åringen skal ha klaget på ubehag i kneet, og er sendt på flyet tilbake til Merseyside, der han skal gjennomgå videre undersøkelser for å finne ut omfanget av skaden.

Han regnes allerede som usikker til juleprogrammet, der Liverpool skal møte Manchester City i ligacupen, og Aston Villa og Leicester City i ligaen.

Var foran skjema

Kneskaden han fikk etter en duell med Thomas Partey krevde ikke operasjon, men utgangspunktet var at han skulle være ute i ti uker.

Diaz har vært i Colombia og gjort deler av rehabiliteringen sin der, og utviklingen skal ha vært så god at han var foran skjema. Vi så ham sist trene på onsdag sammen med lagkameratene, da han gradvis skulle komme tilbake for fullt sammen med laget.

Ifølge Joyce skal han da ha kjent smerter i kneet. Liverpool venter nå nervøst på en oppdatering om spillerens helse.

Fra før er Diogo Jota ute til tidligst februar.

Klopp bekrefter

I et intervju med Liverpoolfc.com bekrefter Jürgen Klopp de dårlige nyhetene.

– Alt er bra med helsen til de guttene som er her. Det som ikke er bra, er at vi må se hva som skjer med «Lucho» (Diaz sitt kallenavn). Han kjente noe, og vi må undersøke det nærmere, sier Klopp.

– Utenom det ser alle veldig bra ut.