Diaz skinte om kapp med sola i Dubai, men seks spillere deltok ikke på fellestreningen

Etter to måneder på sidelinjen storkoser Luis Diaz seg på treningsfeltet.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake, skrev Luis Diaz på sin Instagram-konto etter første dag av Liverpools treningsleir i Dubai tirsdag.

Også under onsdagens formiddagsøkt strålte colombianeren om kapp med sola, etter at skaden han fikk i venstre kne i kampen mot Arsenal for to måneder siden nå synes å være helt leget.

TRENER MED BALL IGJEN: Luis Diaz kan bli å se i aksjon mot Lyon på søndag.

TRENER MED BALL IGJEN: Luis Diaz kan bli å se i aksjon mot Lyon på søndag.

Diaz har ikke spilt en eneste kamp for Liverpool siden han skadet venstre kne i en duell med Thomas Partey på Emirates Stadium i oktober, men på søndag kan han være tilbake på banen i kampsammeheng når Liverpool møter Lyon i Dubai Super Cup. 

Colombianeren har drevet med intens rehabiliteringstrening på AXA Training Centre, mens mange av hans lagkamerater har hatt tre uker ferie i forbindelse med VM.

STORKOSER SEG: Luis Diaz virker å være full av energi under treningsleiren.

STORKOSER SEG: Luis Diaz virker å være full av energi under treningsleiren.

Seks spillere var ikke med på fellestreningen

Jürgen Klopp har tatt med seg en tropp på 33 spillere til Dubai, men bare 27 av disse deltok på fellestreningen onsdag formiddag, ifølge This is Anfield

Curtis Jones jogget lett borte fra gruppen sammen med rehabiliteringstrener Dr David Rydings, mens den skadede kvartetten Diogo Jota, Arthur Melo, Kaide Gordon og Marcelo Pitaluga ikke var å se på treningsfeltet. Det var heller ikke den unge venstrebacken Luke Chambers.