– Et stort slag i fleisen for oss

Andy Robertson sier nyheten om Luis Diaz sin skade var tung for hele troppen, men at de nå er opptatt av å støtte opp om colombianeren.

– Skaden til Diaz er et stort slag i fleisen for oss, sier Andy Robertson i et intervju med Liverpool Echo

Forrige uke kom den tunge nyheten om a Luiz Diaz sitt comeback på trening etter over to måneder med skade ble kortvarig. Colombianeren har pådratt seg en ny kneskade som krevde operasjon, og som nå gjør at han trolig er ute i ytterligere tre måneder. 

Liverpool har fra før Diogo Jota ute med langtidsskade, og Robertson må klare seg uten de to spillerne han trolig ville hatt mest som makker på venstresiden dersom de var skadefrie. 

– Vi føler på det samme som supporterne. Jo raskere han er tilbake på banen, jo bedre. Han er en herlig spiller å se på. Forhåpentligvis er han tilbake der ute på kanten så fort som mulig, slik at vi igjen kan se ham på sitt beste i Liverpool-drakten, sier Robertson.

Tar vare på sin lagkamerat

Skotten forteller at Diaz tok nyheten om skaden tungt, spesielt siden han akkurat var tilbake etter den forrige langtidsskaden.

– Han gikk fra én ekstrem følelse til en annen. Først var det gleden over å være tilbake, til og med foran skjema. Luis er en veldig glad person og en herlig karakter, så det er tungt for ham å få en slik smell, sier Robertson.

28-åringen sier at resten av troppen nå vil ta vare på colombianeren som snart nærmer seg et år som Liverpool-spiller.

– Vi må bare gjøre det vi kan og være der for ham. Han er nok litt nedfor akkurat nå, så da er det vår jobb å forsøke å løfte ham og gi ham den støtten han trenger, sier Robertson.

I tillegg til Diaz og Jota er Arthur Melo og Curtis Jones for øyeblikket ute med skade for Liverpool.