Her er siste skadenytt før storkampen i ligacupen

Pep Lijnders har kommet med en skadeoppdatering.

Over en måned har gått siden forrige Liverpool-kamp, men det betyr ikke at alle har kommet tilbake fra skade. Liverpool har noen langtidsskadde spillere som vil være ute en god stund til, mens noen kan komme litt raskere tilbake. 

Overfor liverpoolfc.com har Pep Lijnders kommet med en oppdatering på hvordan det står til med spillerne som er ute med skade. 

Når det gjelder Diogo Jota sier Lijnders at prognosen er den samme som før, noe som betyr at det er håp om å se portugiseren i aksjon igjen i februar. Luis Diaz kan være ute litt lenger etter at han opererte kneet. Det har ikke kommet noen prognose fra klubbens side når det gjelder colombianeren.

Curtis Jones var ikke å se på banen i treningskampene i Dubai, men scouseren nærmer seg. Lijnders sier at han er en uke unna å delta på full trening igjen. Joel Matip og Naby Keita er friske og raske og klare til torsdagens kamp.

Lijnders nevnte også Kaide Gordon, som har vært ute i mange måneder. Han er nå ute på banen og trener igjen etter å ha vært med til Dubai med seniortroppen, og Lijnders håper at han snart kan komme tilbake.

Når det gjelder spillerne som deltok i VM hinter han til at vi kanskje kan se noen av dem i troppen til kampen mot Manchester City, men hvem av dem det er gjenstår å se. Ibrahima Konaté og Virgil van Dijk kommer ikke til å spille, og det gjør nok heller ikke Alisson Becker ettersom ligacupen er Caoimhin Kellehers turnering.