Kan få sin første kamp under Emery

Det har vært spekulert i at Philippe Coutinho er på vei vekk fra Aston Villa, men nå kan han starte mot sin gamle klubb på Boxing Day.

Unai Emery vant sine to første Premier League-kamper som Aston Villa-manager, mot Manchester United og Brighton. Neste motstander for Villa er Liverpool 2. juledag, og Emery vil håpe at den gode starten fortsetter. 

Det har vært spekulert i at tidligere Liverpool-spiller Philippe Coutinho, som ble hentet til Aston Villa av tidligere lagkamerat Steven Gerrard, kan være på vei vekk fra Birmingham-klubben, bare ett år etter at han sluttet seg til klubben på lån. En overgang som ble gjort permanent i sommer.

Coutinho har så langt ikke spilt under Emery, men Birmingham Mail tror at brasilianeren kan få spilletid mot Liverpool, nå som han er tilbake i trening på Bodymoor Heath. 

Midtbanespiller har lagt kneproblemene bak seg

Tenåringen Kadan Young er også et spennende navn som kan være aktuell mot Liverpool, etter at han fikk være med Aston Villa på deres treningsleir i Dubai tidligere denne måneden.

Midtbanespilleren Boubacar Kamara ser også ut til å være i god form igjen etter kneskaden han pådro seg da Villa slo Southampton 1-0 i september. 22-åringen var tilbake i spill da Villa slo United og Brighton før VM-pausen, og spilte også i treningskampene mot Brighton og Chelsea i Midt-Østen.