Keita usikker til treningskampene, mens Nunez vil være tilbake ti dager etter VM-exiten

Naby Keita trener nå sammen med lagkameratene igjen, men han følger fortsatt et individuelt tilpasset treningsopplegg.

Neil Jones i Goal har kommet med en rekke detaljer omkring Liverpool-spillerne som for øyeblikket er på treningsleir i Dubai.

Som vi har sett er Luis Diaz tilbake i full trening igjen med sine lagkamerater, og Jones tror at colombianeren vil komme på banen i minst en av treningskampene mot Lyon og Milan i Dubai Super Cup.

Diaz er ikke den eneste spilleren som vil gjøre comeback etter skade i Dubai. Joel Matip er skadefri igjen etter to måneder på sidelinjen med en muskelskade i baksiden av den ene leggen. I likhet med Diaz har ikke midtstopperen spilt kamp siden 3-2-tapet for Arsenal på Emirates den 9. oktober. Matip er nå i stand til å trene som normalt med sine lagkamerater, akkurat som Diaz.

TRENER FOR FULLT: Joel Matip kan bli å se på banen i treningskampene mot Lyon og AC Milan.

TRENER FOR FULLT: Joel Matip kan bli å se på banen i treningskampene mot Lyon og AC Milan.

Jota og Arthur er ikke tilbake før langt ut på nyåret

Når det gjelder Diogo Jota, så har han reist til Dubai med troppen for å fortsette sitt rehabilteringsprogram under nært oppsyn av den medisinske staben. Den portugisiske landslagsspilleren er fortsatt minst seks uker unna å begynne med lett trening igjen, etter en avrivning av en muskel i baksiden av den ene leggen som han fikk i kampen mot Manchester City den 16. oktober.

Det samme gjelder Arthur Melo, den brasilianske midtbanespilleren som bare har fått 13 minutter med førstelagsfotball for Liverpool etter låneovergangen fra Juventus. Arthur sliter med en lårskade som vil holde ham på sidelinjen minst til midten av januar.

Naby Keita har ikke vært involvert i en offisiell kamp for Liverpool siden Community Shield i juli, men trener nå sammen med sine lagkamerater i Dubai. Jones har det fra klubbhold at afrikaneren fortsatt vil følge et individuelt rehabiliteringsprogram på vei tilbake fra en alvorlig hamstringskade. Dermed er det usikkert om vi får se midtbanespilleren i aksjon i treningskampene mot Lyon og AC Milan.

Møter opp mandag 12. desember

Jones melder at Darwin Nunez vil slutte seg til treningsleiren kommende mandag, 12. desember. Det blir da nøyaktig ti dager etter at Uruguay røk ut av VM, selv om de slo Ghana 2-0 i siste gruppespillkamp. Nunez fikk innvilget en ukes ferie etter VM, slik de andre VM-spillerne også vil få.